Асен Блатечки затъна в дългове

Асен Блатечки вече трябва да се грижи и за двете си семейства. Актьорът трябва да обезпечи финансово не само дъщеря си и съпругата си Катерина, но и новородения Борил и неговата майка Диляна Попова.

Веднага след като моделката и синът и бяха изписани от болницата, грижовният татко ги настани в нов дом. Диляна Попова напусна жилището, в което живееше със сестра си в кв. "Манастирски ливади" и се премести в апартамент в центъра на София.

Асен Блатечки се погрижи за всичко, докато моделката беше в болницата. Той пренесе вещите й от стария й дом в новия апартамент. Именно имотното обезпечаване на малкия Борил и Диляна Попова натовари допълнително актьора.

[caption id="attachment_424786" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки изтегли кредит, за да купи апартамент на Диляна Попова[/caption]

От няколко дни Асен Блатечки обикаля нотариуси и банки в столицата, видяха папараците на ПИК. Преди дни той е бил засечен да излиза от офиса на известна банка у нас, носейки папка с документи. Веднага след това Асен Блатечки се отправил към нотариална кантора, от която излязъл видимо доволен с документ в ръка, пише ПИК.

От кантората актьорът се качил в джипа си и отправил отново към банката, за да остави част от документите там. По всичко личи, че Асен Блатечки е изтеглил кредит, за да плати жилището, в което в момента живее Диляна Попова с малкия Борил.

Актьорът проговори за пръв път след като стана татко. Той заяви, че Диляна Попова е част от живота му и иска и за в бъдеще да бъде така. С тези думи той опроверга писанията, че е зарязал красавицата.

Докато Диляна Попова беше бременна, постоянно се спекулираше с връзката и. Бащата на красавицата заяви, че нищо от това, което се пише за Асен Блатечки и нея, не е истина и двамата никога не са се разделяли.