Нямам намерение цял живот да съм заложник на алкохолната зависимост

Гласувайте за статията

Алкохолната зависимост ми е създала толкова проблеми и неприятности, колкото не може да си представите

alcohol

Нямам намерение цял живот да съм заложник на алкохолната зависимост

Аз се казвам Николай и искам да споделя с вас как алкохолната зависимост ми създаде много проблеми и неприятности. Лошото беше, че като бях в това състояние аз изобщо не можех да реагирам. Не се замислях нито какво правя, нито на кой го правя. Бях като зомбиран. И най-важното – не изпитвах никакво желание да се поправя.

За почнах да пия, защото най-добрия ми приятел замина за Америка, и там нещата са такива, че трудно може да си идва. А с него сме като братя. Много сме близки. И другото което е, аз трябваше да наглеждам майка му. Много се изложих, но в крайна сметка оправих положението. Две години минаха, откакто той замина той а от тези две години аз вече 3 месеца не съм сложил грам алкохол в устата си.

Костваше ми много усилия да се справя, но в крайна сметка успях. Жена ми ме подпря много стабилно и ми даде помощ в това положение. Заедно с нея взимах капките Алкофитал, които са за предизвикване на непоносимост към алкохола. Когато се взимат капките Алкофитал, става така че не може да се употребява много алкохол. Освен това, те предизвикаха в мен и едно спокойствие. Много ми е добре сега. Не съм в онова положение, дето да пия само и да се чудя как да се излагам. Измъкнах се от алкохолната зависимост и не искам да си спомням повече за времето, когато не мислех за нищо друго, а как да пия.

Лазар Колев от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Нямам намерение цял живот да съм заложник на алкохолната зависимост”

  1. Angelina Mednikarova

    окт. 10. 2014

    До кога ще се вихри този "Алковит"? Нямали кой да спре тази измамническа "акция" с тези капки, които струват толкова скъпо, а най-жестокото към хората е, че не МОПАГАТ, А САМО ИМ ВЗИМАТ И ПОСЛЕДНАТА ХАПКА ОТ УСТАТА!!!!!!!!!! НЯМА ЛИ ИНСТИТУЦИЯ, КОЯТО ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА СПРЕ ТАЗИ ИЗМАМА?????????????????

Добавете коментар