Съквартирантите във ВИП Брадър са потресени от Зорница Линдарева

Зорница Линдарева потресе останалите обитатели на Къщата на ВИП Брадър. Оказа се, че тя е най-нечистоплътната дама в образцовия дом.

Моделката пие от сутрин до вечер. Първото нещо, което прави след ставане от сън, е да си приготви кафе, което пие с чаша вино. Вместо след ставане от сън да се запъти към банята, Зорница Линдарева отива в кухнята, за да сипе чаша алкохол, която изпива заедно със сутрешното си кафе.

Бившата на Тачо не само, че не спира да се налива по цял ден, но и не подбира това, което пие. Без проблем Зори смесва различни видове спиртни напитки.

[caption id="attachment_424773" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева потресе съквартирантите с лошите си хигиенни навици[/caption]

Очевидно за Зорница Линдарева не е проблем да започне деня с вино и да го завърши с водка. Съквартирантите се оплакват, че тя е тази, която изпива алкохола в Къщата.

Първа срещу лошата хигиена на скандалната моделка скочи Кали. Фолкаджийката заяви, че по принцип не е гнуслива, но не може да яде от една лъжица със Зорница Линдарева, тъй като тя я отвращава. Кали изрази и недоумението си от факта, че Жени Калканджиева е допуснала нечистоплътната моделка в леглото си, пипе Хот арена.

Мнението на Кали подкрепиха и Камелия Воче и Йорданка Христова, който са най-изявените домакини в Къщата.

Едно е сигурно - ако Зорница Линдарева продължава в същия дух, това ще настрои още повече съквартирантите срещу нея.

Осен със скандалното си поведение, моделката вече дразни остнаали съквартиранти с лошата си хигиена. Още от самото начало на формата Зорница Линдарева се превърна в трън в очите за някои от съквартирантите заради инфантилното си поведение. След изгонването на Тачо, Жени Калканджиева не се сдържа и скочи срещу Зорница Линдарева, заявявайки, че всичко, до което тя се докосне се разпада.