Николай Бареков е пред дилема

Николай Бареков е пред дилема
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков ще вземе окончателно решение до дни

Николай Бареков е изправен пред сложна дилема. Той все още не е решил кой път да избере. Лидерът на „България без цензура“ ще вземе решение дали влезе в парламента у нас или да се върне в европейския парламент. Той заяви в ефира на бТВ, че му предстои пътуване до Брюксел и ще остане там няколко дни. Николай Бареков допълни, че едва тогава ще има отговор на въпроса дали ще остане евродепутат или ще влезе в парламента у нас.

Младият политик коментира и сигналите, които внесе срещу Бойко Борисов в прокуратурата. Той заяви, че не се отказва от казаното и застава твърдо зад думите си. Николай Бареков допълни, че има готовност, ако се работи по случая и бъде извикан за показания, да каже всичко, което знае за Бойко Борисов.

Николай Бареков

Николай Бареков е готов да преговаря с ГЕРБ

Водачът на ББЦ направи неочаквано признание, заявявайки, че е готов за преговори с ГЕРБ. Той допълни, че е отворен за преговори с всяка една политическа сила. Николай Бареков допълни, че ще уважи резултатите от вота и след като народът отново е избрал да бъде управляван от Бойко Борисов, той ще се съобрази с това.

Николай Бареков заяви, че ако се стигне до преговори с ГЕРБ, няма да бъде той човекът, който ще беседва с Бойко Борисов. Младият политик допълни, че той няма да преговаря с лидера на ГЕРБ заради личните си отношения с нея, тъй като има вероятност това да даде негативно отражение върху политиката на страната ни.

Николай Бареков допълни, че е редно Бойко Борисов да излъчи кабинет с мандата на партията си и да посочи ясна програма за управлението на страната ни. Водачът на ББЦ е категоричен, че при създалата се ситуация, ГЕРБ трябва да се съобрази най-малко с още три партии.

Относно това дали партията му ще подкрепи ГЕРБ, Николай Бареков заяви, че иска първо да види кои ще бъдат министрите и премиера и каква ще е програмата на правителството и едва тогава ще може да даде становище, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

7 коментара to “Николай Бареков е пред дилема”

 1. Стефан

  окт. 09. 2014

  Барека е най в час от всички в Парламента

 2. Martina Karakoleva

  окт. 09. 2014

  Каквото и да реши, ще е от полза за България.

 3. Коста

  окт. 09. 2014

  Бареков е човека, който ще внесе промяната!

 4. Иванка Петрова

  окт. 09. 2014

  И на двете места е необходим.

 5. Мила Недялкова

  окт. 09. 2014

  Ще избере това, което е най-добро за България.

 6. Промяна

  окт. 09. 2014

  Важното е да се работи за националния интерес на България.

 7. Кольо Б.

  окт. 09. 2014

  Абе Кольо! В Брюксел няма лапачка. Къв ще го дириш там?

Добавете коментар