Тази година Къщата на Вип Брадър се тресе от скандали повече от всякога! Камелия Воче заля Йорданка Христова с помия

Чутовен скандал разтърси снощи Къщата на ВИП Брадър. Той бе предизвикан от по-възрастните жени в реалити шоуто по Нова телевизия. Кавгата бе подхваната пак заради храната и кой е по-по –най в кухнята. Драмата се разигра между Камелия Воче и естрадната ни икона Йорданка Христова. Поводът стана дневното меню, за което двете едва не се хванаха за косите.

Камелия Воче заяви, че ще подготви зеленчуците, за да спретне една постна мусака. На тази й заявка Данчето Христова й препоръча да използва и пилето, което според нея вече се вмирисва в хладилника. В този момент Камелия Воче премълча, но избухна малко по-късно.

[caption id="attachment_424751" align="alignright" width="300"]Йорданка Христова Йорданка Христова не очакваше каква помия ще излее върху нея Камелия Воче[/caption]

Това се случи, защото Йорданка Христова сподели с останалите, че Камелия Воче се е засегнала от нейните приказки. Това подейства като динамит на и без това напрегнатата Камелия Воче. Тя изригна като гейзер и започна бясно да отправя хули към Йорданка Христова да не й слага неказани думи в устата. Камелия Воче не остави на мира и останалите в Къщата, като им се тросна на висок глас да престанат да се дърлят с нея и да я изкарват виновна за всичко. Къщата си огласи и от неистови крясъци, заради които комикът Влади Въргала се скри под масата.

В спора се намеси и джаз певицата Камелия Тодорова. Тя репликира адашката си дали случайно не е станала със задните си части нагоре тази сутрин. Това направо взриви и без това неустойчивата обстановка. Пеещата готвачка закова съименничката си, като й препоръча гневно да не брои на хората залъците в устата, да не „вади вилиците от чинията им” и да остави и нея на спокойствие. Готвачката избоботи, че Камелия Тодорова се заяжда с нея. Същото сподели пък за нея и съименничката й.

Скандалът пък предизвика неочаквано удоволствие у по-младите играчи в Къщата. Зорница Линдарева с присъщия си маниер из коментира, че й доставя удоволствие, че по-старите дами се карат. Тя се обърна към Кучкова с репликите, че те ядат най-малко, а обират най-големите негативи, защото според по-важните персони те са никои, не са ВИП-ове. Бившата любовница на Тачо се изкефи още, че е кавгата между двете певици й доставя истинско удоволствие.

В дом съвета пък единодушно споделиха, че кавгата между Камелия Воче и Йорданка Христова е породена от желанието им да се наложат като господарки в кухнята, което им гарантира една власт и навсякъде другаде в Къщата.