Слави Трифонов и балерината скъсаха официално

Слухът, че Слави Трифонов и Мартина Огнянова са разделени, официално се потвърди. В началото на седмицата изданието „Всеки ден” пръв съобщи за драматичната им раздяла, без да изтъква подробности за нея. Оказа се, че Дългия и половинката му наистина са сложили край на отношенията си, като причината за това била изневяра от страна на Слави – разкрива „Уикенд”. Въпреки че имал сериозна връзка, Слави Трифонов не спирал да кръшка на половинката си. Той не преставал да забърсва засукани мадами, някои от които доста популярни. Стратегията на Дългия била да не хлътва по никоя от любовниците си, а само да се наслаждава на интимната им компания – коментира изданието.

[caption id="attachment_424737" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов и Мартина имаха дълголетна връзка[/caption]

Верен на принципа „чук и беж”, шоуменът вършеел сред столичните бръмчалки и дори си имал специален телефон, от който провеждал разговорите си с тях. Мартина сериозно го подозирала, че й кръшка, но никога до този момент не го била хващала в крачка. Неприятната изненада обаче се случила в средата на септември, разкриват хора от екипа на Слави Трифонов. Този път той изневерил на правилото си да не хлътва по никоя от временните си любовници и се увлякъл по красива пловдивчанка. Настанил я в луксозен апартамент в центъра на София, купил й кола и започнал да се радва на компанията й подозрително дълго време. Вниманието му към Мартина намаляло осезаемо, а „добри хора” подшушнали на балерината какви ги върши избраникът й. Така Мартина решила да вземе нещата в свои ъце и провела собствено разследване. Според източници на изданието танцьорката почти заловила Слави и любовницата му на калъп. Последвала грозна сцена с викове и крясъци, а на финала официалната половинка напуснала полесражението с гръм и трясък. Още същата вечер тя се изнесла от апартамента на Дългия, който двамата обитаваха в столичния кв. „Борово”. „Мартина бе страшно унизена и реши да сложи край на връзката си със Слави. Изключи си телефона, събра си куфарите и отпраши към родния си град. Именно това бе причината Трифонов да отсъства няколко дни от шоуто. Той тръгна след нея да я моли да се върне” – разкрива пред изданието човек от екипа на шоуто.