Елена Кучкова преля чашата на глупостта и простотията в Къщата на Вип Брадър!

Поредният скандал в Къщата на ВИП Брадър за храна предизвика странен начин за протест от страна на плеймейтката Елена Кучкова. Палавата мома се вбеси, че естрадната прима Йорданка Христова я предупреди да яде по-малко. Думите й преляха чашата на търпението на шавливата моделка. Тя яростно се защити, че изобщо не яде много. Елена Кучкова й отвърна, че дори не консумира никакви плодове, а предната вечер я изяла само една филия.

[caption id="attachment_424733" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова за пореден път демонстрира уникалната си простотия и глупост. За неин шок обаче, тъкмо мъжете я номинираха[/caption]

Разгневена, тя реши да си отмъсти на известната певица по своя си начин. Елена Кучкова влезе в спалното помещение и смени анцуга си, като си сложи къса бяла рокличка и голи рамене. След като се облече предизвикателно, моделката триумфално влезе в общото помещение, където се бяха събрали всички съквартиранти. На въпрос на Албена Вулева накъде се е запътила, манекенката отговори, че отива да дразни „тая”. Под това обидно обръщение тя визира естрадната прима Йорданка Христова заради заядливия й тон преди това и забележката й за храната.

Елена Кучкова предизвикателно са завъртя покрай Тити Папазов. Уловила погледа му тя го запита дали я одобрява, а треньорът на баскетболния тим й отговори искрено, че е много готина. След като изтърси поредния си бисер под формата на нецензурна реплика, Елена Кучкова извади червилото си и показно си начерви устните.

После се завъртя покрай масата, взе един морков и доста съблазнително започна да го хруска. Това нейно действие не произведе никакъв ефект върху Йорданка Христова. Певицата остана безразлична, а Елена Кучкова събра възхитителните погледи само на мъжката половина в Къщата. Това обаче не попречи по-късно именно мъжете от ВИП Брадър да я елиминират за изгонване.

Когато го разбере, Елена Кучкова доста ще си свие перките, коментират зевзеците.