Лора Крумова е силно разтревожена, облаците над кариерата й се сгъстяват!

Телевизионерката Лора Крумова е притеснена, че може и да няма предаване през този сезон. Водещата, която роди и все още е формално в майчинство със сина си Явор, възнамерява да стартира ново предаване по Би Ти Ви, заедно с колежката и приятелката си Галя Щърбева. Двете родиха наскоро и са дружки от доста дълго време. Концепцията на новото им предаване, чиято завършена идея са представили двете на шефовете на една от най-гледаните частни медии било по подобие на „Станция Нова”.

[caption id="attachment_424728" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова не се втали от диети, а от притеснение и стрес[/caption]

По проект то продължавало четири часа, като в студиото се канели различни гости,разнищвали се различни гледни точки. Двете телевизионерки искали първоначално да бъдат водещи, а постепенно да се оттеглят като продуценти. Те предложили на ръководителите на Би Ти Ви предаването им да е като външна продукция, но те не се съгласили и поставили условия да е изцяло вътрешен продукт на телевизията. До консенсус обаче не се стигнало. Според близки до кухнята на медията не се постигнало разбиране, тъй като претенциите и условията, които поставили двете телевизионни водещи били изключително високи и те не се възприели от ръководството на Би Ти Ви.

Дори оттам ги накарали да направят нов вариант на пилотния първи брой. Но изобщо не станала ясно дали предаването ще стартира или ще се застопори. Това силно тревожело екипа на Лора Крумова, който е в неведение за бъдещата си работа. Ръководителите на медията обаче преценили, че двете телевизионерки все още нямат достатъчно опит за да бъдат и продуценти и затова преговорите се проточвали, а и изхода не бил напълно ясен.

И Лора Крумова, и Галя Щърбева обаче имат ясни позиции какво искат от бъдещето и затова не се отказват, а работят по въпроса. Меракът им бил след година да се оттеглят като водещи, а след това само да са продуцентки на следобедния блок на шоуто.Те са прави, защото имат малки деца и искат да имат по-сигурно бъдеще, коментират ги техни близки. Припомняме, че Галя Щърбева водеше сутрешния блок по Нова телевизия, но още щом излезла в майчинство колегите й били наясно, че няма да се връща там.