Венета Райкова се смее на Албена Вулева, но и тя тръгна по нейните следи - вманиачи се по пластиките и се направи на нищо!

И Венета Райкова не остана не подвластна на пластичната хирургия. Блондинката се обезобрази тотално, вместо да се получи обратния ефект след лягането й под ножа. Красивата телевизионна водеща направо втрещила почитателите си в социалната мрежа с най-новата си визия. Тя пуснала снимките си на страницата си във Фейсбук, за да се похвали с красотата си и новото си лице, но коментарите от феновете й били безжалостни. Устата водеща била залята от „молби” на свои почитатели, които я съветвали горещо да престане да ес гаври със себе си и повече да не си причинява подобни експерименти.

[caption id="attachment_424718" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова се счита за разкрасена, но всички останали са на друго мнение[/caption]

Лицето на Венета Райкова наистина изглежда страшно, ужасени са потребителите на Интернет пространството. Те се питат защо Венета Райкова е постъпила така жестоко със себе си. Те съветват водещата на „Голямата уста” да спре с пластичните операции, за да си възвърне предишната хубост и прелест. Някои фейсбукари правят предположения, че или материалите, които е използвала русокос ката са некачествени, или специалистите не са такива спецове, че да я орезилят по този начин.

Припомняме, че за последната си корекция на спадналия си клепач водещата на „Голямата уста” се е бръкнала с хиляда и триста лева. Въпреки че отрича, Венета Райкова си коригира и бюста, и силикона там е повече от явен. От чипото носле на телевизионерката не е останало и помен. То е заменено от тъничко и със съразмерни пропорции. Устните й също са с хиаулронова киселина, особено ако ги сравним с тези преди години.

И още нещо - Венета Райкова от старта на Вип Брадър подмята хапливи думи към Албена Вулева, много от които касаят точно погрознялата от пластики визия на жълтата журналистка. Но ето че сега и самата Венета Райкова се пристрасти към целенасоченото погрознавяне.