Втрещи всички: Ето какво съсипа Венета Райкова!

Втрещи всички: Ето какво съсипа Венета Райкова!
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова се смее на Албена Вулева, но и тя тръгна по нейните следи – вманиачи се по пластиките и се направи на нищо!

И Венета Райкова не остана не подвластна на пластичната хирургия. Блондинката се обезобрази тотално, вместо да се получи обратния ефект след лягането й под ножа. Красивата телевизионна водеща направо втрещила почитателите си в социалната мрежа с най-новата си визия. Тя пуснала снимките си на страницата си във Фейсбук, за да се похвали с красотата си и новото си лице, но коментарите от феновете й били безжалостни. Устата водеща била залята от „молби” на свои почитатели, които я съветвали горещо да престане да ес гаври със себе си и повече да не си причинява подобни експерименти.

Венета Райкова

Венета Райкова се счита за разкрасена, но всички останали са на друго мнение

Лицето на Венета Райкова наистина изглежда страшно, ужасени са потребителите на Интернет пространството. Те се питат защо Венета Райкова е постъпила така жестоко със себе си. Те съветват водещата на „Голямата уста” да спре с пластичните операции, за да си възвърне предишната хубост и прелест. Някои фейсбукари правят предположения, че или материалите, които е използвала русокос ката са некачествени, или специалистите не са такива спецове, че да я орезилят по този начин.

Припомняме, че за последната си корекция на спадналия си клепач водещата на „Голямата уста” се е бръкнала с хиляда и триста лева. Въпреки че отрича, Венета Райкова си коригира и бюста, и силикона там е повече от явен. От чипото носле на телевизионерката не е останало и помен. То е заменено от тъничко и със съразмерни пропорции. Устните й също са с хиаулронова киселина, особено ако ги сравним с тези преди години.

И още нещо – Венета Райкова от старта на Вип Брадър подмята хапливи думи към Албена Вулева, много от които касаят точно погрознялата от пластики визия на жълтата журналистка. Но ето че сега и самата Венета Райкова се пристрасти към целенасоченото погрознавяне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Втрещи всички: Ето какво съсипа Венета Райкова!”

  1. Georgi Angelov

    окт. 09. 2014

    Mnogo sa tapi za tova si pravqt grozni lisa

Добавете коментар