Сара Голдбърг, една от звездите от "Доктор Хаус", е издъхнала в съня си дни след рождения си денОсвен в "Доктор Хаус", актрисата е сред звездите във филмите "Джурасик Парк 3" и "Тренировъчен ден"

Сара Голдбърг, една от звездите от култовия сериал "Доктор Хаус", е починала мистериозно в дома си преди няколко нощи. Актрисата, по-позната като Сара Даниел Медисън, е издъхнала внезапно в съня си, разказва потресената й майка. Звездата е била в дома си в Уисконсин, заедно с родителите си, където семейството е отпразнувало 40-я й рожден ден, който е бил само преди няколко дена.

[caption id="attachment_424721" align="alignright" width="300"]Сара беше сред звездите на "Доктор Хаус" Сара беше сред звездите на "Доктор Хаус"[/caption]

Майката на звездата от "Доктор Хаус" разказва, че вечерта всичко е било нормално, вечеряли и дъщеря й легнала да спи. И повече не се събудила. Предстои да й бъде направена аутопсия, за да се установи какво е довело до внезапната кончина на актрисата. Сара от години е известна със здравословния начин на живот, който води. Звездата е обичала дългите разходки сред природата, заедно с двете си кучета.

Близките й обаче издават, че преди години Голдбърг е имала проблеми със сърцето. Напоследък обаче той изобщо не се проявявал и здравословното й състояние било повече от добро, разказват съкрушените й близки. Приятелите и колегите на Сара са в шок от новината за смъртта й. Причините за която ще бъдат ясни след като й бъде направена аутопсия.

Съдебните медици обаче смятат, че най-вероятно става въпрос за естествена смърт, обусловена от сърдечния й проблем. Освен в "Доктор Хаус", Сара Голдбърг е част от актьорския състав и в хитовите сериали "Бевърли Хилс 90210", "Съдия Ейми" и "На седмото небе", а също и във кино лентите "Джурасик Парк 3" и "тренировъчен ден", предават от hotarena.net.