Глория години наред страдала заради драмата с татко си, който не я поглеждал още от малка!

Поп фолк дивата Глория най-после е в добри отношения със своя баща. Певицата не е говорила със своя родител повече от четвърт век. Тя му била адски сърдита, че той я изоставил като малка и изобщо не се грижил за нея. След като родителите й се развеждат, малкото момиче е изпратено на село, за да бъде отглеждано от своите баба и дядо.

Поради тази причина Глория е бясна на баща си, който изобщо не е направил никакъв опит за контакт с дъщеря си през всичките тези години. Дори след като завършва средното си образование и отива при баща си, за да му иска пари за абитуриентската си рокля, родителя й отказва и не й дава и лев. Това тотално отвратило пайнерката от своя родител. Не веднъж и два пъти възмутената поп фолк дива разказвала, че баща й намирал пари за пиене, а на нея и на брат й не давал и лев.

[caption id="attachment_424711" align="alignright" width="300"]Глория Глория години наред е живяла с тази мъка в сърцето си[/caption]

Но явно годините и времето са си оказали своето въздействие и Глория решила да прости на своя баща. Въпреки че неотдавна една от най-вървежите певици на „Пайнер” се зарекла никога през живота си да не му проговори, тя пристъпила клетвата си. Може би причината е порасналата й дъщеря Симона или просто сърцето й се оказало не толкова кораво, колкото се искало на чалга изпълнителката.

Така или иначе, но сърдитата Глория първа пристъпила заканата си и подала ръка на своя баща Пенко. Чаровницата често прескачала до родния си град Русе, за да се срещне със своя родител. Когато имала участия и нямала време да се видят, тя непрекъснато му звъняла по телефона. Певицата му давала и по триста-четиристотин лева на месец, защото баща й нямал работа в момента.