Евгени Минчев е категоричен, че не желае повече да стои в КъщатаЕвгени Минчев обяви, че е взел решение да напусне шоуто по собствено желание

Евгени Минчев иска да се махне от ВИП Брадър. Лично скандалният пиар обяви, че му е писнало от интригите в Къщата и иска да напусне шоуто по собствено желание. Това се случи в лайфа на предаването тази вечер, а повод за решението на бившия ватман стана жестокият му скандал в Камелия Воче.

[caption id="attachment_424702" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев Евгени Минчев[/caption]

Както знаете, лордът засегна жестоко певицата, обявявайки, че детето й е инвалид. Само защото синът й е с малко по-слабо телосложение от връстниците си. Думите му, съвсем естествено, предизвикаха остра реакция от страна на изпълнителката. Останалите съквартиранти, с изключение на Ива Екимова, също я подкрепиха и изразиха явно негодуванието си към Евгени Минчев заради приказките му.

Естествено, това нагнети обстановката в шоуто на макс и изглежда нервите на паркетния лъв са започнали да не издържат. Колкото и да се прави, че не се интересува от мнението на другите, Евгени Минчев явно никак не обича да го критикуват. Заради нетърпимостта, която се усеща към него в шоуто, бившият ватман обяви в изповедалнята на ВИП Брадър, че е твърдо решен да си ходи.

Освен това обаче пиарът се нахвърли и върху продуцентите на формата, че нарочно нагнетяват обстановката, за да създават сеир за зрителите. И съответно да трупат рейтинг на гърба на звездите, съгласили се да влязат в Къщата на ВИП Брадър.

Интересно обаче, че въпреки гръмките си заявления за напускане, Евгени Минчев все пак остана в риалитито и изчака да минат поредните номинации. В които той ще трябва да се бори за зрителското одобрение, след като беше номиниран за изгонване от гостите в студиото при Ники Кънчев.