Асен Блатечки проговори за Диляна Попова

Асен Блатечки проговори за Диляна Попова
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки направи неочаквано признание за отношенията си с Диляна Попова

Асен Блатечки проговори за сина си и Диляна Попова. След продължителното мълчание, актьорът най-после разкри истината за отношенията си с майката на сина му. Откакто стана ясно, че синеоката красавица е бременна от него, постоянно се спекулираше с отношенията им.

Въпреки, че Диляна Попова призна, че Асен Блатечки е бащата на детето й, актьорът до последно мълчеше и отказваше да даде коментар пред журналистите.

Днес актьорът сложи край на мълчанието си. Той се появи в ефира на бТВ с променена визия. Асен Блатечки промени прическата си. Той сподели, че промяната във външния му вид се дължи на нова роля.

Асен Блатечки

Асен Блатечки направи неочаквано признание

Актьорът заяви, че обича една единствена жена в живота си. Асен Блатечки каза, че жената, която обича най-много, това е неговата дъщеря. Той допълни, че обичта към сина и обичта към дъщерята е различна.

Асен Блатечки каза, че от едната страна са Катерина и дъщеря им, а от друга са Диляна Попова и сина им. Той допълни, че не го интересува какво се говори за него и моделката, важно е, че е до нея и сина им и иска да продължат пътя си заедно, пише ПИК.

Преди няколко седмици тя роди син на Асен Блатечки. В жълтата преса тръгна слух, че половинката на Диляна Попова се разкъсва между нея и другото си семейство.

Докато тя беше в болницата, жълти издания постоянно спекулираха с отношенията между двамата. Според някои от тях Асен Блатечки нехае за Диляна Попова и е ходил до родилното само, за да види сина си.

Оказа се, че тези твърдения са далеч от истината и двамата актьори са заедно и в момента се радват на първородния си син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Асен Блатечки проговори за Диляна Попова”

  1. да бе

    окт. 08. 2014

    Абе защо лъжете, бре? Казал е за жена си, че искат да продължат заедно.

Добавете коментар