Десислава и Миро в ожесточени спорове за таланти!

Скандали тресат не само шоуто по Нова телевизия ВИП Брадър, но и „Гласът на България”. Съдиите се надпреварват да привлекат по-изявени таланти в своите отбори и затова между тях битката е люта. Такава е борбата между поп фолк дивата Десислава и любимеца от бившия дует „Каризма” Миро.

Лютите думи, които певицата мята към синеокия певец минава предела на любезното и учтиво отношение. Десислава бясно защитавала позициите си и била безцеремонна относно приемането на кандидати за слава при себе си.

[caption id="attachment_424681" align="alignright" width="300"]Десислава Десислава показва типично женския си характер още от началото[/caption]

Битката се случвала заради това, че Миро и Десислава най-често се харесвали едни и същи конкуренти и не могли да си ги поделят. Гласовитката не оставала длъжна на певеца и често го нападала не по най-етичния начин. Продуцентите на музикалното шоу се чудели дали изобщо да излъчват тези нецензурни слова, които Десислава яростно мятала към Миро. Певицата го правила без никакво чувство на срам, не се интересувала и кой бил наблизо и дали изобщо я слуша.

Поп фолк дивата не си пестяла думите и към останалите съдии в шоуто. Безцеремонно спорела дори и с Орлин Горанов, ако интереса й е застрашен.

В битките на вокална основа в шоуто ще видим още няколко известни имена до края на този месец. В състезателен хъс ще попадне любимата на Венко-Невена Цонева. Сред играчите ще бъде и музикант от известна в миналото група.

През месец ноември ще стартират големите концерти, които ще излъчват кандидатите за престижните първи места.

В следващия епизод на „Гласът на България” аудиторията ще виид още съскане между съдиите, обещават продуцентите.