Мика Стоичкова избълва силни думи против Евгени Минчев!

Мика Стоичкова не остана длъжна и изригна срещу Евгени Минчев. Щерката на Модерния ляв се почувства ужилена от нападките на Евгени Минчев индиректно към нея, както и от свалките към бившия й приятел Иво Аръков.Тя е особено чувствителна за връзката си с актьора. Мика Стоичкова подпали, защото според Евгени Минчев между нея и Иво нямало нищо повече от обикновено приятелство. Мика Стоичкова не подмина и с безразличие думите на Евгени, според които тя и певицата Мария Илиева били просто едни „незабележителни женици”.

[caption id="attachment_424677" align="alignright" width="289"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова здраво насоли лорда пред всички[/caption]

Припомняме, че Иво Аръков и Мика Стоичкова бяха двойка година и половина и дори имаха намерение да отпътуват зад океана. Там, в Америка Мика Стоичкова искаше да се развива в дизайнерския бизнес и да продължи с телевизионната си кариера, а приятеля й да се опита да пробие в киното. Но двойката се раздели неочаквано. Версиите бяха много, сред едната от тях беше твърдението, че майката на Мика Стоичкова била против Иво, който за нея бил зестрогонец и искал да се възползва единствено от връзките и парите на звездната фамилия.

След това пък Иво беше нападнат пред дома си в квартал „Манастирски ливади”. Според криминалистите двамата маскирани го натупали яко не с цел грабеж, а заради сплашване. Истината така и не стана ясна. Според една от клюките биячите му били изпратени от майонезения бос Александър Найденов. Причината била, че той се задявал с тогавашното гадже на Сашо Майонезата Елен Колева. Красавицата, доста по-млада от него бе подозирана от ревнивия си любовник, че е въртяла паралелни връзки и с други, по-млади мъже, сред които бил и Иво Аръков.

Затова Мика Стоичкова изригна в социалната мрежа против паркетния лъв. Тя самата написа, че търпението й е продължило твърде дълго. Но поради това, че името й се спрягало нон-стоп в Къщата, Мика Стоичкова решила най-после да се обади. За нея паркетния лъв, който се кичи с титлата „Лорд” не е нищо повече от едно смешно изчадие, което е по-скоро г-ца Минчева, отколкото персона в живота на хайлайф обществото. Тя осмя и прическата му, която според известната мома повече подхожда на циркаджийски клоун, отколкото на сериозен и зрял човек. Мика Стоичкова го закопа и с последните думи в социалната мрежа, че съдбата се е из гаврила с Евгени Минчев и затова той е толкова жлъчен.