Красимир Попов, бащата на Диляна Попова, все още не е виждал малкия БорилКрасимир Попов се притеснява от злобата, която се излива срещу дъщеря му

Красимир Попов все още не е виждал внука си. Бащата на Диляна Попова сам призна, че все още не е виждал първородното си внуче, което щерка му роди от актьора Асен Блатечки. Причината за това обаче не е някаква драма между него и моделката. Просто прекалено голямата шумотевица, която се вдига в последните месеци около нея си е казала думата и бившата на Дичо предпочита да не излиза много много от дома си, докато вълнението към нея не стихне.

[caption id="attachment_424669" align="alignright" width="300"]Красимир Попов още не е виждал сина на дъщеря си от Асен Блатечки Красимир Попов още не е виждал сина на дъщеря си от Асен Блатечки[/caption]

Затова Диляна чакала да попремине вълнението, за да може най-накрая да се държи като всяка една нормална майка, да извежда сина си необезпокоявана на разходка и да го представи на семейството си. Дотогава обаче моделката е помолила всичките си близки да не коментират по никакъв начин връзката й с Асен Блатечки и раждането на сина им, издаде Красимир Попов.

Таткото на звездата е силно разтревожен от злобата, която се излива срещу дъщеря му в последните месеци заради факта, че е развалила едно семейство. Той не крие обаче, че за негова радост в момента Диляна е много щастлива, тъй като има и любов, и бебе, за което мечтае отдавна. В най-скоро време Красимир Попов се кани да отиде в София, за да посети лично щерка си и малкия Борил, предават от Агенция ПИК.

Мъжът е категоричен, че дъщеря ми не заслужава негативното отношение срещу себе си, тъй като през целия си живот се е стремяла да прави добро на хората и да не наранява никого.