Бутат палата на Галена

Бутат палата на Галена
5 (100%) 1 vote
Прокуратурата погна половинката на Галена – бизнесмена Галин Атанасов

Държавното обвинение взе на мушка мъжа на фолкдивата Галена – Галин Атанасов, заради незаконния му дворец над Велико Търново – пише „България днес”. Според запознати луксозният палат на вафления бос може дори да бъде съборен заради куп нарушения при градежа му. Попмозната сграда е вдигната на хълм над града в зона, която е защитена от „Натура 2000”. Разследващите са категорични, че болярският милионер е построил палата си, като е погазил няколко строителни и егологични закона. От държавното обвинение в Русе са изпратили писмо с това становище до екоминистъра Светлана Желева от служебния кабинет. Прокурорите търсят съдействие от най-високо ниво, защото въпреки събраните доказателства за нарушения около строежа на палата нито една от местните контролни институции не желаела да го спре.

Галена и Галин позират в троновете си

Галена и Галин позират в троновете си

Палатът на Галин и Галена се е ширнал на площ от 4 дка в защитена зона „Търновски височини”. Там мъжът на певицата е вдигнал сграда с 22 спални и плувен басейн. Освен него богаташът е построил още една сграда, предназначена за барбекю. Масивна каменна ограда опасва комплекса, а според закона това е забранено в такива зони. Хасиендата на Галин Атанасов е в район на защитени костенурки и редки орхидеи. Незаконният палат блокира и достъпа на туристите и местните хора до екопътеките, които водят до Преображенския манастир. Вдигнатият още през 14-и век храм е един от най-посещаваните обекти в района заради своята богата история и уникалните стенописи на Захарий Зограф. Към настоящия етап, за да им се насладят туристите трябва да преодолеят по някакъв начин имението на вафления бос.
Според слуховете Галена и Галин са хвърлили милиони за обзавеждането на помпозния си дом. В него преобладават бароковите мебели с пъстри дамаски и златни орнаменти. В двореца на фолкаджийката и мъжа й има два огромни позлатени трона, които много приличат на този на циганския барон Цар Киро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бутат палата на Галена”

  1. Jimmy Bones

    окт. 08. 2014

    Когато си селяк по душа и 100000 закона неможе да ти направят впечатление понеже знаеш ,че в България всеки от институциите се продава и може да бъде купен а ти да си дирибействаш вовеки 🙁 ! Срам !

Добавете коментар