Камелия рухна: Смъртта на приятелите й я съсипа!

Камелия рухна: Смъртта на приятелите й я съсипа!
5 (100%) 2 votes

Трима приятели на Камелия загинаха в Горни Лом!

Поп фолк дивата Камелия е потресена от трагедията, която се случи със завода за боеприпаси в Горни Лом. В него загинаха и трима мъже от град Чипровци. Те са били много добри познати на поп фолк фурията Камелия и тя искрено скърби за загубата им. Това е родното градче на поп фолк дивата, която никога не е крила рожденото си място.

Самата Камелия признава, че често се връща в родното си място на гости на своите родители. Загиналите трима от града й са добри познати на певицата. Във Фейсбук страницата си изпълнителката на „Вярвах ти” изказа своята голяма мъка и отправи съболезнования на роднините, които са загубили близки в експлозията. Загиналите от Чипровци са добри нейни познати и тя искрено скърби за загубата им.

Камелия

Камелия е силно разстроена от трагедията, която й отне трима приятели

Камелия непрекъснато е споделяла, че е очарована от красотите на родния си град и често пътува натам. Тя също не крие, че повече от хората са нейни познати от детството и младостта й и с тях я свързват дълбоки емоционални връзки. Трагично загиналите във взривната фабрика също са сред най-добрите й приятели.

Припомняме, че на първи октомври мощен взрив разтърси завода за боеприпаси. В него загинаха петнадесет човека, сред които и сина на собственика. Единият от цеховете е тотално заличен със земята, трудно се откриват и тленните останки на жертвите. Според собственика на завода това е атентат срещу него и завода. Но версията на разследващите е за човешка грешка, която е предизвикала мощния взрив, отнел живота на петнадесетимата работници, които са били във втора смяна. В това число и приятелите на Камелия.

Две са работните версии за експлозията във фабриката. Според едната неправилно обезоръжаване на мините, а според втората версия машината за обработка на мини е експлоадирала. Складът за мини е бил препълнен и малко преди трагедията е докаран цял камион с гръцки мини.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Камелия рухна: Смъртта на приятелите й я съсипа!”

  1. Simeon Velev

    окт. 09. 2014

    Абе хора, точно тези ли снимки са подходящи за съобщението???!!! Вие нормални ли сте ???!!!

  2. Simeon Velev

    окт. 09. 2014

    Абе хора, точно тези ли снимки са подходящи за съобщението???!!! Вие нормални ли сте ???!!!

Добавете коментар