Волен Сидеров е съсипан от Деница Гаджева!

Приказката между водача на партия „Атака” Волен Сидеров и два пъти по-младото му гадже е на края си. Деница Гаджева била бясна, че не е ясно дали Волен Сидеров дори ще прекрачи прага на Парламента. Той се провали във Варна и в софийски многомандатен район, където нещата са не везни. Момата се страхувала и за собственото си влизане в Народното събрание. Тя била турена за водач на листата в Софийска област от приятеля си, но нещата изобщо не били розови.

Деница Гаджева била бясна на Волен Сидеров и дори не вдигала телефона си, когато й звънял. Тя обвинява лидера на атакистите, че не е вложил достатъчно плам и страст в предизборните битки и затова резултатите били повече от плачевни.

[caption id="attachment_424637" align="alignright" width="254"]Волен Сидеров Волен Сидеров си го получи от жената, в която се влюби[/caption]

Деница Гаджева трудно ще се примири с друг живот, освен луксозния, който водеше с Волен Сидеров. Двамата влюбени скандализираха всички с разходките си из целия свят, с екзотичните ваканции. Те бяха в хотели, в които преспиват мултимилионери и арабски шейхове. „Льо Марис” в Париж е мястото, където отсядат богаташите и петролните магнати от цял свят. Преди две години Волен Сидеров се бръкнал с около двадесет и шест хиляди лева за престоя си в това място.

Да видим сега, ако парите на Волен Сидеров вече не текат като река, дали Деница отново ще е с него, съскат злите езици. Според тях Деница беше с Волен Сидеров заради лудите пари, които той пръскаше по нея. И сега, кагото нещата са на кантар и финансовите възможности на водача на ата кистите гледат надолу, Деница най-вероятно ще се прицели в друг, по-платежоспособен, твърдят близки до известната двойка.

Заради изборните резултата и нецензурните приказки, които деница бълвала по него адрес Волен Сидеров губел ума си, че приятелката му ще му „бие шута”. Деница Гаджева пък се втрещявала, че ще загуби разкошния си начин на живот и повече няма да ходи на ултра скъпи места по света.