Собственикът на завода в Горни Лом направи скандално разкритие

Собственикът на завода в Горни Лом направи скандално разкритие
5 (100%) 1 vote

Според Валери Митков, заводът в Горни Лом е станал жертва на саботаж

Няколко дни след адския взрив, отнел живота на 15 души, собственикът на завод „Миджур“ в Горни Лом – Валери Митков проговори пред Нова тв за трагедията.

Той е категоричен, че до взрива в един от цеховете в завода в Горни Лом е в резултат на саботаж или външна намеса.
Позовавайки се на добрите си познания в тази област, Валери Митков заяви пред Диана Найденова, че е невъзможно инициирането на една противопехотна мина да доведе до такъв адски взрив. Той посочи, че в завода в Горни Лом са били утилизирани хиляди противопехотни мини.
В този случай обаче Валери Митков е на мнение, че мините са били активирани от бризантно вещество.

Според Валери Митков, заводът в Горни Лом е станал жертва на саботаж

Според Валери Митков, заводът в Горни Лом е станал жертва на саботаж

Видимо разстроен от трагедията, в която изгуби и сина си, собственикът на завода в Горни Лом заяви, че е ужасно, допълвайки, че не може да си представи що за болен мозък трябва да е този, който е извършил подобно деяние.
Валери Митков посочи, че не е задължително взривът да е бил иницииран от цеха и подчерта, че този взрив е можело да бъде иницииран от София, Белград, Ню Йорк…
Той така и не намира отговор на въпроса защо се е случило в неговото предприятие и заяви, че ако е подозирал, че може да се случи подобно нещо, никога не би изпратил сина си на сигурна смърт, както и двама от близките си приятели, с които се познават от повече от две десетилетия.

Валери Митков отказа да говори за сина си. На въпроса на Диана Найденова свързан с него, той отговори, че много боли, допълвайки, че има неща, които не могат да бъдат описани с думи.
Той призна, че е убит от мъка, тъй като няма по-ужасна трагедия от това родители да изпрашат децата си от този свят.
По отношение на твърденията на служители в завода в Горни Лом, че са взимали по 250 лв. заплата, Валери Митков заяви, че е разпоредил да бъде извършена проверка, от която става ясно, че заплатите са били в размер на 6-700 лева.
Вече е провел разговори с част от семействата на жертвите. Някои от тях са проявили разбиране, докато други го нападнали. В заключение Валери Митков посочи, че е научил за адския взрив в завода в Горни Лом от радиото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Собственикът на завода в Горни Лом направи скандално разкритие”

  1. Angelina Mednikarova

    окт. 08. 2014

    Стига вече! Моите съболезнования към Него, но тези да ги разправя на все още неоткрито африканско или друго племе в някоя джугла на земното кълбо. Години наред ще си "затваря" очите Той и съответните органи, които отменят наказанията и сега ще разправя врели-некипели, за да отърве кожата. Ако и тук няма наказани, народът трябва да се вдигне на въоръжена борба, да се върне смъртното наказание и самите хора да вземат наказателните мерки в собствените си ръце, и да започне масово изтребление на МЕРЗАВЦИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!

  2. Bolg

    окт. 08. 2014

    Никой не споменава за записите от камерите, които били запазени. Там лесно може да се види как са работили и какво се е случило. Но на всеки му е ясно че тая няма да стане. Все пак той е от „Братята“ и то от Големите…….а те се пазят. Господ ще ги наказва, той забавя но не забравя. Нека си се кланят на Бафомет, той не може да ги спаси накрая.

Добавете коментар