Кали изригна срещу Зорница Линдарева! Ето какво наговори по неин адрес

Поп фолк дивата Кали изригна срещу любовницата на Тачо- Зорница Линдарева, че трудно я понася около себе си. Устата певица за форми интригата като каза, че съперницата на Жени Калканджиева й е много неприятна. Тя изрази съмнение за физическата й чистота, като в прав текст изтърси, че не знае дали изобщо си взима душ.

Напористата брюнетка сподели още по неин адрес, че й е неприятно дори да си представи, че яде с една лъжица с нея. Кали не престана да се оплаква от Зорница Линдарева и да демонстрира откритата си неприязън към нея.

[caption id="attachment_424604" align="alignright" width="300"]Кали Кали наговори куп глупости срещу Зорница Линдарева[/caption]

Въпреки целия си негативизъм по неин адрес тя трябваше да участва в една мисия с моделката. Задачата на ВИП Брадър беше четиримата – естрадната икона Йорданка Христова, манекена Мартин Мартинов, поп фолк дивата Кали и изкусителката Зорница Линдарева да познават храни, отделени един от друг с прегради и чрез дъха на този, преди тях. Кали бе поставена до любовницата на Тачо, като тя трябваше да вкусва от храната и да предава по специална тръба миризмата чрез дъха си, за да я познае следващия играч. Кали бе безкрайно неприятно изненадана, че е в близост до Зорница, но съумя да го подтисне.

Въпреки старанието на съквартирантите, задачата с познаването на вкуса на отделните храни не се изпълни успешно . Играчите с тази мисия успяха да прибавят едва десет процента увеличение на бюджета си за храна.

Припомняме, че Зорница Линдарева получи най-много негативни гласове от своите съквартиранти. Цели седем от тях пожелаха любовницата на Тачо да излезе от Къщата. Втора бе поп фолк дивата Кали с цели пет „против”. Йорданка Христова и Мартин Маринов също бяха кандидати за излизане, но накрая зрителите решиха задокеанския модел завинаги да напусне Къщата на ВИП Брадър.