Шах: Думите на Евгени Минчев втрещиха всички!

Шах: Думите на Евгени Минчев втрещиха всички!
5 (100%) 1 vote

Евгени Минчев хвърли в потрес всички с откровението си!

Евгени Минчев пророни тежки сълзи в Къщата на ВИП Брадър. Ексцентрикът се тръшна и разплака пред бившата телевизионна водеща Ива Екимова, като призна, че е влюбен в актьора Иво Аръков. Чувствата на Лорда обаче са доста променливи. Първоначално той написа цяла ода, в която призна на всеослушание чувствата си към бившия на футболната щерка Мика Стоичкова.

После го заля с помия от обиди и накрая отново се сгуши при него. Но Иво Аръков в един момент категорично го отблъсна, като му заяви, че е сбъркал в преценката си и той има интерес само към жени, а не и към представители на собствения си пол. Това накара Евгени Минчев да изригне и да се разплаче. Преди това той изсипа цяла кофа гнусотии по адрес на младия красавец.

Евгени Минчев

Евгени Минчев направи потресаващо признание и то през сълзи

В момент на откровение той заяви на двора пред устатницата Албена Вулева, че Иво е незначителен и е имал връзка само с посредствени жени. Евгени Минчев изрази съмнение изобщо, че Иво и щерката на Модерния ляв-Мика Стоичкова са имали изобщо по-интимна връзка, щом и двамата обясниха, че са само приятели. Според светския лъв, ако мъж и жена си останат приятели и след раздялата, просто между тях и преди това не е имало нищо по-сериозно.

После пред Ива се разплака и откровено заяви, че е попадал все на неподходящи гаджета. Евгени Минчев призна, че Иво му е скъп, иска да има с него нещо повече, но звездата от „Фамилията” не го иска. Разплакан и разчустван, под въздействието на алкохола паркетния лъв каза, че харесва ръцете на Иво и ле е по него сълзи, но без адрес. Защото младока категорично го отблъсна и не иска да има нищо с него.

После Евгени натъжени разплакан допълни, че някои хора му държат душата като балон и могат да му я спукат всеки момент.

Ива Екимова го успокои с думите, че за нея той е чувствителен и раним човек.

Но отвън дом съвета не повярва на сълзите му. Трите жени- Вената Райкова, Славена Вътова и Никол Станкулова са убедени, че Евгени Минчев само играе и това е примерен ход към победата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Шах: Думите на Евгени Минчев втрещиха всички!”

 1. Радко Колев

  окт. 08. 2014

  Гаден педал.

 2. Martin Hristov

  окт. 08. 2014

  Ужасно гаден педал! Интригант вмирисан!

 3. Martin Hristov

  окт. 08. 2014

  Ужасно гаден педал! Интригант вмирисан!

Добавете коментар