Евгени Минчев хвърли в потрес всички с откровението си!

Евгени Минчев пророни тежки сълзи в Къщата на ВИП Брадър. Ексцентрикът се тръшна и разплака пред бившата телевизионна водеща Ива Екимова, като призна, че е влюбен в актьора Иво Аръков. Чувствата на Лорда обаче са доста променливи. Първоначално той написа цяла ода, в която призна на всеослушание чувствата си към бившия на футболната щерка Мика Стоичкова.

После го заля с помия от обиди и накрая отново се сгуши при него. Но Иво Аръков в един момент категорично го отблъсна, като му заяви, че е сбъркал в преценката си и той има интерес само към жени, а не и към представители на собствения си пол. Това накара Евгени Минчев да изригне и да се разплаче. Преди това той изсипа цяла кофа гнусотии по адрес на младия красавец.

[caption id="attachment_424599" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев Евгени Минчев направи потресаващо признание и то през сълзи[/caption]

В момент на откровение той заяви на двора пред устатницата Албена Вулева, че Иво е незначителен и е имал връзка само с посредствени жени. Евгени Минчев изрази съмнение изобщо, че Иво и щерката на Модерния ляв-Мика Стоичкова са имали изобщо по-интимна връзка, щом и двамата обясниха, че са само приятели. Според светския лъв, ако мъж и жена си останат приятели и след раздялата, просто между тях и преди това не е имало нищо по-сериозно.

После пред Ива се разплака и откровено заяви, че е попадал все на неподходящи гаджета. Евгени Минчев призна, че Иво му е скъп, иска да има с него нещо повече, но звездата от „Фамилията” не го иска. Разплакан и разчустван, под въздействието на алкохола паркетния лъв каза, че харесва ръцете на Иво и ле е по него сълзи, но без адрес. Защото младока категорично го отблъсна и не иска да има нищо с него.

После Евгени натъжени разплакан допълни, че някои хора му държат душата като балон и могат да му я спукат всеки момент.

Ива Екимова го успокои с думите, че за нея той е чувствителен и раним човек.

Но отвън дом съвета не повярва на сълзите му. Трите жени- Вената Райкова, Славена Вътова и Никол Станкулова са убедени, че Евгени Минчев само играе и това е примерен ход към победата му.