Влади Въргала успя да изплаши всички, но чашата на търпението му преля! Тя просто прекали

Влади Въргала побесня снощи в Къщата на ВИП Брадър. Актьорът, който се държи много спокойно сред съквартирантите и почти не повишава тон миналата вечер буквално изригна. Причината бе, че джаз певицата Камелия Тодорова му направи забележка, че доста яде и няма да има храна за следващите дни. Като се има предвид физиката на комика и неговата хрисимост, тази несправедливост преля чашата на търпението му.

[caption id="attachment_424593" align="alignright" width="300"]Влади Въргала Влади Въргала не издържа и за първи път наистина изригна в Къщата на Вип Брадър. Обвинението на Камелия Тодорова му дойде в повече[/caption]

”Търновската царица” като една досадна жена буквално се навря в чинията му, където Влади Въргала си беше сложил едно кюфте, гарнирано с една лъжичка лютеница. След като му направи грозната забележка, Влади Въргала буквално из дивя и се взриви. Той скочи, бесен от отправената му забележка и почти тръгна на бой към певицата. В един момент някой от квартирантите скочи към него и Влади Въргала с нецензурни думи на уста тръгна навън, на двора. Причината за драмата е намаляващата храна в Къщата, заради провалените задачи, които съквартирантите така и не успяват да спечелят.

В двора към актьора се приближи милионерската наследница Ели Гигова и започна да го успокоява. Влади Въргала обиколи двора, като се нокаутираше във въздуха с въображаем противник. После спря до една възглавница, която беше преметната на стълбище за горната част на една от пристройките. Яростно, за да излее насъбралата се жлъч в него от несправедливото обвинение Влади Въргала започна да бие възглавницата.

След като се успокои, като „нашамари” здраво възглавницата Влади Въргала се прибра вътре, при останалите. Успокоен, комика отиде до Камелия Тодорова и двамата се разцелуваха, като взаимно си поискаха прошка.

Дали обаче тя е истинска за Влади Въргала и няма ли истината да се разкрие утре на номинациите?!