Кали шокира съквартирантите с признанието, което направи

Кали шокира за пореден път съквартирантите в Къщата. Изпълнителката, която е майка на три деца, разкри, че приятелят й не е щастлив с нея. Преди няколко месеца фолкаджийката роди син на мъжа, с който живеят на семейни начала. Кали вече има две деца от предишните си връзка. От години се спекулира, че първородният й син е плод на любовта й с Жоро Илиев. Съмненията се потвърждват от визуалната прилика между покойния мафиот и сина на Кали.

Въпреки това изпълнителката избягва да говори по тази тема и категорично отрича твърденията, че има син от Жоро Илиев.

[caption id="attachment_424567" align="alignright" width="300"]Кали Кали разкри, че Влади е нещастен с нея[/caption]

Вторият син на Кали е от бившия й партньор - Антон Краус, с който тя се раздели със скандал. Противно на твърденията, че фолк певиците са меркантилни и си хващат богати гаджета, Кали върна всички скъпи подаръци на бившия си, включително и джипа, който й беше подарил.

В момента тя живее заедно с приятеля си Влади. Изпълнителката сподели със съквартирантите си, че Влади не е щастлив с нея. Кали допълни, че това, което го прави нещастен във връзката й с нея, са децата и майка й. Тя сподели, че Влади е грижовен татко, но все още не може да свикне с факта, че трябва да дели жилището си с другите двама сина на Кали и майка й.

Певицата сподели, че напълно го разбира, тъй като той е на 36 години и досега е живял сам, няма други деца, както и братя, сестри.

Кали допълни, че животът на Влади коренно се е променил, откакто е с нея. Голямото семейство живее в тристаен апартамент, което е крайно недостатъчно за трима възрастни и три деца. Въпреки това, Кали се надява, че връзката й с Влади ще оцелее, пише Хот арена.