Поредната афера във ВИП Брадър е на път да съсипе мира в Къщата

Нова любовна афера се заформя във ВИП Брадър. След напускането на Къщата от манекена Мартин, плеймейтката Елена Кучкова насочи цялото си внимание към Иво Аръков. Огнената блондинка не крие симпатиите си към младия актьор. Тази сутрин тя го покани на кафе.

Искрите, които прехвърчат между тях разгневиха друг участник във ВИП Брадър. Евгени Минчев се почувства засегнат и огорчен от факта, че Елена Кучкова флиртува с Иво Аръков под носа му. Светският лъв се закани на блондинката и заяви, че ще я накара горчиво да съжалява за увлечението си по актьора.

[caption id="attachment_424558" align="alignright" width="300"]ВИП Брадър Нова любовна афера във ВИП Брадър[/caption]

Снощи Евгени Минчев взриви Къщата на ВИП Брадър с признанието, което направи. Със сълзи на очи паркетния лъв разкри пред Ива Екимова, че има чувства към Иво Аръков. Евгени Минчев изля душата си пред нея и сподели, че винаги попада на неподходящи мъже. Под въздействието на алкохола разстроеният брадър сподели с Ива Екимова, че изпитва силни чувства към Иво Аръков и може да напише дори стихотворение за него.

Той заяви, че Къщата на ВИП Брадър има много предатели, но за него най-важният човек е Иво Аръков, въпреки че той страни от него и не го понася, пише ПИК. Евгени Минчев трогна Ива Екимова, заявявайки, че сълзите му нямат адрес и не знае на кого и къде да ги изпрати. Блондинката също се разчувства от думите му и заяви, че той е страхотен човек.

Какво ще се случи ежду Иво Аръков, Елена Кучкова и Евгени Минчев, предстои да разберем в следващите епизоди на ВИП Брадър. Дали Евгени Минчев се изпълни заканите си към Елена Кучкова. Едно е сигурно - аферата между Елена Кучкова и Иво Аръков е на път да съсипе мира във ВИП Брадър.