Стефан Данаилов все пак оставя част от имотите си на незаконния си син ВладиСтефан Данаилов се чувства зле след смъртта на съпругата си Мария

Стефан Данаилов обяви завещанието си. Обичаният български актьор сам призна, че се е погрижил за начина, по който ще бъде разпределено имуществото му след като напусне този свят. Ламбо приготвил последната си воля преди малко повече от една седмица след като съвестно се консултирал с известен столичен нотариус. Любопитното е, че въпреки многото разногласия, които има с извънбрачния си син от актрисата Ирен Кривошиева - Владимир, Стефан Данаилов е включил и него в завещанието си.

[caption id="attachment_424548" align="alignright" width="300"]Стефан Дааилов обяви завещанието си Стефан Дааилов обяви завещанието си[/caption]

Синът на актьора ще получи двустайния апартамент на баща си в столичния квартал "Борово". Това далеч не е всичко. Ламбо завещава на наследника си и част от спестяванията си, които според запознати са в размер на няколко милиона лева. Тук обаче има едно условие - Влади ще може да разполага със средствата, предвидени за него, едва след като навърши 40 години, научиха от Агенция ПИК.

Неочакваното обявяване на Стефан Данаилов, че е изготвил завещанието си притесни сериозно феновете на легендата. Много от тях са загрижени, че култовият майор Деянов от "На всеки километър" е загубил желанието си за живот след смъртта на съпругата си Мария. Както знаете, дългогодишната спътница в живота на Стефан Данаилов почина преди няколко месеца, а след загубата й, Ламбо неведнъж е споделял, че няма за какво вече да живее.

Актьорът винаги е изтъквал, че именно Мария е най-големият му критик и човекът, който е бил винаги до него през годините, въпреки трудностите. Покойната съпруга на звездата не се отдели от Ламбо и в най-трудния момент от живота му - когато го диагностицираха с рак.

През цялото това време бившата манекенка не спря да се грижи за съпруга си, пренебрегвайки собственото си здраве.