Иво Инджев разкри страховете на Бойко Борисов

Иво Инджев разкри страховете на Бойко Борисов
5 (100%) 1 vote

Иво Инджев прогнозира, че Борисов ще се коалира с БСП

Журналистът Иво Инджев разкри страховете на Бойко Борисов в ефира на Нова тв.

В сутрешния блок на медията, Иво Инджев заяви, че е абсолютно реалистично да се говори за коалиция между ГЕРБ и БСП. Той подчерта, че именно това е и желанието на западните ни партньори и лидерът на ГЕРБ е бил съветван многократно да го направи.
Поканен да коментира политическата обстановка в страната след провеждането на парламентарните избори, Иво Инджев заяви, че ако голямата коалиция между ГЕРБ и БСП се случи, то това ще е най-големият успех в българската политика.

Иво Инджев прогнозира, че Борисов ще се коалира с БСП

Иво Инджев прогнозира, че Борисов ще се коалира с БСП

Журналистът заяви, че Бойко Борисов не би могъл да направи стабилно правителство с няколко малки партии, които освен това презира дълбоко и от които се страхува в известна степен. Иво Инджев е категоричен, че в интерес на Борисов е да направи голяма коалиция, но пък в такъв случай съществува рискът избирателите да се почувстват измамени, че са гласували за него, а в действителност получават друго.
Инджев подчерта, че за разлика от останалите политически сили в страната, в ГЕРБ няма задкулисие, а предкулисие, допълвайки, че Борисов застава пред кулисите и говори в лично качество, а кулисите са около него.
Според него Бойко Борисов изпитва неистов страх от малките партии и поради тази причина ще се коалира с БСП.

Политическият пиар Нидал Алгафари обаче е на мнение, че ако от БСП подкрепят ГЕРБ, то на практика това означава да се обезличат тотално.
Според него, единственото задължение на БСП на този етап е да оставят ГЕРБ да сформират правителство с партиите, с които могат и успеят да се споразумеят.
Алгафари е на мнение, че за да бъде в опозиция, БСП първо трябва да погледне в себе си и подчерта, че в България трябва да има силно ляво, а него ще го има, ако има БСП.
Нидал Алгафари посочи, че има чувството, че целият този цирк разиграван от Борисов е с единствената цел да унижи още повече БСП и да остави Георги Близнашки като министър-председател.
В заключение той подчерта, че в момента всички лъжат, а в същото време никой не иска да се заеме с ваденето на горещи кестени от огъня, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Иво Инджев разкри страховете на Бойко Борисов”

  1. ЕДИН ТУР4ИН

    окт. 08. 2014

    Кой е най-големия комунист в България ? – Живков. #
    Кой комунист е най-верния заместник на Живков ? – бодигарда на Живков ! # Кой гласува за бодигарда на Живков ? – българите ! # Защо ? – защото са по-глупави от торния червей ! # Това е българската „ДЯСНА ДЕМОКРАТИЧНА” реформа . . .

Добавете коментар