Тити Папазов призова съквартирантите да бъдат един отбор

Тити Папазов взриви съквартирантите във ВИП Брадър с няколкоминутната реч, която дръпна.

Той успя да предизвика невиждан възторг у феновете си. Снощи Тити Папазов направи доста емоционално обръщение към съквартирантите си като влезе в ролята на истински треньор и ги строи (с думи). Повод за словото на Тити Папазов стана поредното пререкание под покрива на ВИП Брадър заради храна. Поради ниския бюджет съквартирантите са подложени на сериозен глад, но въпреки това не помръдват и малкия си пръст, за да променят нещата и да спечелят по-голям бюджет.

[caption id="attachment_424490" align="alignright" width="287"]Тити Папазов призова съквартирантите да бъдат един отбор Тити Папазов призова съквартирантите да бъдат един отбор[/caption]

Като типичната извадка от българското общество те показват пълно безразличие по отношение на случващото се около тях и са съгласни да мизеруват, отколкото да се стегнат и да свършат нещо. Тити Папазов, който до момента не бе надигал глас се изправи пред всички съквартиранти и заяви в прав текст, че се излагат. Той ги призова да потиснат егото си, подчертавайки, че в крайна сметка никой в къщата не е останал гладен, при все че няма място за капризи. Тити Папазов бе категоричен, че трябва да се превърнат в един отбор и да дадат добър пример на обществото, допълвайки, че няма как всички да се обичат, но пък е задължително да се уважават, за да не се създава излишно напрежение.

Треньорът подчерта дебело, че този сезон на ВИП Брадър ще е успешен, ако в крайна сметка всички успеят да излязат от къщата с високо вдигната глава и повече човечност. Думите на Тити Папазов накараха коментаторите в студиото, начело с водещия Ники Кънчев да се изправят на крака и да му ръкопляскат, пише pik.bg. Чаровната синоптичка Никол Станкулова дори заяви, че Тити Папазов е нейният фаворит. От излъчения видеоматериал ясно се виждаше, че съквартирантите слушат внимателно думите на Тити Папазов, докато паркетният лъв Евгени Минчев правеше физиономии.