Поредният луд скандал се заформи във ВИП Брадър

Тази вечер още един съквартирант ще напусне ВИП Брадър, тъй като предстоят първите елиминации във формата. Това е причината за ескалиращото напрежение между участниците. Моделът Мартин скочи срещу Евгени Минчев. Причината за гнева му срещу светския лъв е, че той беше номиниран заради него.

Мартин обвини Евгени Минчев за номинацията си и на няколко пъти направи злобни изказвания по адрес на паркетния лъв. Той попита Евгени Минчев дали сега е доволен за това, че само след часове той ще напусне Къщата завинаги.

[caption id="attachment_424474" align="alignright" width="300"]ВИП Брадър Нов скандал се заформи във ВИП Брадър[/caption]

Досега Мартин се опитваше да се държи добре с Евгени Минчев, тъй като се страхуваше от коментарите му. От самото начало моделът се опитва да скрие ориентацията си. Страхът на Мартин от Евгени Минчев стана причината за изолацията на модела от останалите съквартиранти. Поведението на Мартин го превърна в един от най-скучните съквартиранти. Това от друга страна страна причината за номирането на модела от останалите съквартиранти.

Освен Мартин номинирани за напускането на Къщата са фолк певицата Кали, Йорданка Христова и скандалната Зорница Линдарева. Кой от тях ще напусне Къщата тази вечер, предстои да разберем след часове.

Според зрители на формата в нета, Зорница Линдарева е тази, която ще напусне Резиденцията на ВИП Брадър.

Междувременно тръгна слух, че тази вечер още една известна личност ще влезе в Къщата. Вестта за появата на нов съквартирант притесни участниците в шоуто. Част от съквартирантите заподозряха, че ВИП Брадър ще ги изненада с някои от бившите им партньори.

Сред най-притеснените бяха Албена Вулева и Евгени Минчев. Оказа се, че притесненията им са неоснователни, тъй като е поредния блъф на ВИП Брадър.

ПИК научи, че продуцентите на формата са използвали този трик, за да вдигнат рейтинга му.