Жерар Депардийо разкри бруталната истина за живота и миналото сиЖерар Депардийо спял с мъже за пари и обирал гробове

Жерар Депардийо направи скандално признание. Един от най-големите френски актьори, който понастоящем е с руско гражданство, разкри истината за живота и миналото си. Които са били повече от брутални. Оказа се, че звездата на френското кино е прекарал три седмици в затвора след като е бил обвинен в кражба на кола. Това разкрива самият той в дългоочакваната си автобиография. Това обаче не е най-фрапиращият случай от младините на актьора.

[caption id="attachment_424467" align="alignright" width="235"]Жерар Депардийо Жерар Депардийо[/caption]

Жерар Депардийо е роден в много бедно френско семейство, а майка му неведнъж е признавала, че е обмисляла да го абортира, притисната от недоимъка. Още от ранна детска възраст звездата е принуден да се оправя съвсем сам на улицата, а за да оцелява доста често е обирал гробове. Актьорът е бил едва на десет, когато започва да се справя сам с живота и почти веднага забелязва интереса, който предизвиква у по-възрастните мъже.

Именно това е и най-срамният момент от миналото на французина. Той започнал да спи с тях срещу пари. "От малък знам, че мъжете с хомосексуални наклонности ме харесват. И когато те искаха да спя с тях, аз им исках пари", без капчица свян признава Жерар Депардийо. Това продължава с години, докато Депардийо не се превръща в звезда.

Заслуга за това има агент на таланти, чието име не е известно. Той е човекът, спасил Жерар от мизерията и платил цялото му обучение в университета, където звездата завършва специалност "френска драма". Естествено, това си имало своята цена. Агентът също си падал по своя пол и актьорът трябвало да му се отплаща подобаващо, научиха от Bgreality.bg.