Валентин Кулагин се изгаври с народните ни представители, Мая Манолова приличала на гейшаВалентин Кулагин има претенции да е сред родните експерти по стил и излъчване

Валентин Кулагин се изгаври сериозно с лицата от родния политически елит. Стилистът, който има претенции да е сред най-добрите естети и рабирачи на модата в България, окачестви стила на някои от водещите ни политици и хора от политическия живот на страната. Скандалният стилист се спря основно на визията на водещите лица на някои от най-големите политически сили във вечерта на изборите.

[caption id="attachment_424462" align="alignright" width="300"]Валентин Кулагин Валентин Кулагин[/caption]

Естествено, коментарите му бяха съпроводени и с доволно количество остри забележки. Така например Валентин Кулагин сравни Мая Манолова с гейша. Не заради някаква елегантна визия обаче, напротив. Флоралните мотиви по роклята на червената депутатка му напомняли на дрехите на жрица на любовта. Бойко Борисов пък приличал на пилот на самолет заради костюма си, с който изглеждал малко като флиртаджия. Който все пак му стоял добре на фигурата.

Не толкова мек беше пловдивчанинът по адрес на лидера на Реформаторите Радан Кънев. Чиито дънки били груб стилистичен гаф и не ставали дори, за да отиде с тях до магазина. Камо ли на избори. Илиана Раева също не беше пощадена от острия език на стилиста. Валенитн Кулагин не отправи критики към тоалета й, но за сметка на това прическата й била абсолютен кошмар. И изглеждала така, сякаш съпругата на Наско Сираков си е сложила маска на главата и е забравила да я измие, предават от vsekiden.com.

Лидерът на СДС Божидар Лукарски беше сред малкото, които получиха положителна оценка за визията си. Той изпъкнал в костюм, който да му е точно по мярка - нещо твърде рядко срещано при родните политици, категоричен е Валентин Кулагин.