Продуцентите на ВИП Брадър готвят поредната шашма за зрителите на формата

Продуцентите на ВИП Брадър вдигат рейтинга на шоуто с евтини трикове. Днес тръгна слух, че Къщата ще влезе още един съквартирант след напускането на един от участниците. Тази вечер са елиминациите в шоуто и един от участниците ще го напусне завинаги. Вероятно това ще бъде Зорница Линдарева, прогнозират зрители на предаването.

Според информацията, обявена от продуцентите новия съквартирант ще влезе в шоуто тази вечер. Оказа се, че това е поредният им блъф, научи ПИК. Продуцентите блъфират не само, за да вдигнат рейтинга на формата, но и за да всеят паника сред съквартирантите.

[caption id="attachment_424465" align="alignright" width="300"]ВИП Брадър ВИП Брадър с още една шашма[/caption]

Обитателите на Къщата вече се питат кой ли ще е новият им съквартирант. В предвид факта, че Биг Брадър има навика да събира под един покрив бивши партньори и участници в любовен триъгълник. Най-притеснен е Евгени Минчев, който започна да се пита дали новият съквартирант няма да е някой от бившите му.

Скандалната Албена Вулева също си задава този въпрос. В крайна сметка притесненията на участниците във ВИП Брадър са неоснователни, тъй като нов съквартирант няма да има.

Продуцентите са категорични, че на този етап форматът няма нужда от нов участник, тъй като съквартирантите са достатъчно интересни на зрителите.

Преди няколко дни тръгна слух, че ВИП Брадър ще върне Тачо в Къщата. Според мълвата продуцентите обмислят как точно да се случи това, тъй като след напускането на съпруга на Жени Калканджиева рейтингът на формата паднал драстично.

Една от версиите за връщането на Тачо беше, че ВИП Брадър ще даде възможност на зрителите да решат дали да върнат неверния съпруг на Калканджиева в шоуто, а другата, че ще попитат Зорница Линдарева дали иска той да се върне и тя съответно ще се съгласи.