Николета Лозанова забегна в Монте Карло, но не с Валери Божинов!

Николета Лозанова отпраши за Монте Карло, когато вчера българския народ решаваше кой ще го управлява. Моделката поиска да се разнообрази в красивия град на лукса и разкоша, като не беше сама. Съпругата на Валери Божинов беше придружена на екскурзията от своя главен редактор Калин Георгиев. Той е с моделката Николета Лозанова вече втора година. Двамата работиха в първото издание на таблоида й „Поверително от NL” по ТВ7, а сега и в „Папараци”, което вече се излъчва по една от най-гледаните медии Би Ти Ви.

[caption id="attachment_424455" align="alignright" width="300"]Николета Има ли нещо между Николета и Калин, чудят се всички[/caption]

Най-вероятно между двамата няма нищо, а отношенията им са чисто професионални, тъй като социалните мрежи мълчат за тях. Пък и това ще е най-последното място, където двамата да признаят каквото и да е ставащо между тях.

Но сигурното е, че Николета Лозанова ще се пусне на шопинг из магазините на Монте Карло. Столицата на лукса, разкоша и хазарта е привличала не една и две особи на киното, изкуството и музиката. Николета Лозанова винаги е твърдяла, че обожава този град-държава и често лети до там, за да зареди гардероба си. Моделката е известна с пристрастията си към дрехи и бижута. Всеки, който познава половинката на футболиста Божинов знае, че където и да пътува с един куфар, тя винаги се връща най-малко с два, пълни с дрехи и много други изненади.

[caption id="attachment_424456" align="aligncenter" width="300"]И не ревнува ли Валери Божинов, или вече му е все едно И не ревнува ли Валери Божинов, или вече му е все едно[/caption]

Николета Лозанова с огромна наслада се вихри на поредната си ваканция. Слънце, морски бриз и разкош, на всичко това се кефи българската хубавица, след като разбрала, че заради парламентарните страсти тази седсмица предаването й няма да се излъчва. Все пак, за да не я „забравят” покрай изборите Николета Лозанова написа на страницата си във Фейсбук, че зрителите ги очаква следващата неделя много пикантни и скандални неща за родния ни хайлайф.

Само дето не отговори на въпросите как Валери Божинов е реагирал на бягството й с чужд мачо в Монте Карло.