"Господари на ефира" е на път да се разцепи отвътре заради жестоки скандали"Господари на ефира" е разтърсвано от скандали

"Господари на ефира" е на път да се превърне в сериозно предаване за разследваща журналистика. Поне това е опасението пред голяма част от хората в екипа, след като стана ясно, че за шеф на журналистите е назначен Иван Бедров. Който се слави сред колегите си именно с доста по-сериозните си като тон репортажи, в които не допуска и капчица иронична или забавна нотка.

[caption id="attachment_424458" align="alignright" width="300"]Скандали раздират "Господари на ефира" Скандали раздират "Господари на ефира"[/caption]

"Той е сухар, ще иска да се спрем със забавните репортажи и да започнем да правим сериозни такива", коментират с недоволство хора от екипа. Ситуацията била толкова напрегната, че някои от репортерите дори се заканвали да напуснат, тъй като не искат да работят по ръководството на Бедров, който се уредил с позицията не благодарение на качествата си, а единствено с факта, че е близък със сина на продуцента Магърдич Халваджиян - Бедрос.

Сред най-недоволните е Боби Ваклинов, който отдавна не харесвал Бедров. Ваклинов бил убеден, че новият им шеф ще въведе нови изисквания за материалите - неговите и на колегите му, и ще забрани агресивния стил на репортажите, толкова характерен за "Господари на ефира", научиха от hotarena.net. Репортерите на шоуто все още не могат да си обяснят кое е наложило промяната.

Според всички в екипа репортажите си вървят чудесно и без някой да ги надзирава. Рейтингът на предаването също показвал, че "Господари на ефира" е сред най-гледаните предавания, въпреки късния си час на излъчване. Върхът на всичко обаче било поведението на продуцентите - братята Джуди и Маги Халваджиян. Които дори не си направили труда да съобщят официално за новия шеф в екипа.

Наложило се самият Бедров да обясни на подопечните си, че вече ще трябва да слушат неговите разпореждания.