Съквартирантите изумяха от решението на Камелия Тодорова!

За тотална промяна на физиономията си ще даде парите си от хонорара, който ще вземе от ВИП Брадър Камелия Тодорова. Джаз певицата е споделила пред близки, че не може повече да понася принебрежителното и същевременно съжалително отношение към нея от страна на хората, които я гледат. „Търновската царица”, която беше мечта за мъжката половина у нас сега направо е неузнаваема. Самата певица е заявила, че не толкова сивата кожа, повехналия поглед, бръчките и неадекватното държане понякога направо са я превърнали годините й, колкото тежкият живот я е състарила преждевременно. Превърнала се е в плашило и от прелестната жена от в миналото не е останал и бегъл помен.

[caption id="attachment_424445" align="alignright" width="300"]Камелия Тодорова Камелия Тодорова не иска да се лекува, но пръска парите за красота[/caption]

Някогашната красавица се е превъплатила и то трайно в сбабичасана лелка и затова е решила да сложи край веднъж завинаги на този си образ. Тази е била и личната й причина да влезе в шоуто на ВИП Брадър. Според близки до звездата Камелия Тодорова тя е изчислила до лев парите, които ще даде по пластични хирурзи и клиники, които да възвърнат някогашната й свежест и хубост.

Още в началото на култовото шоу по Нова телевиизя зрителите останаха удивени от промяната, случила се с Камелия Тодорова. Тя изглеждаше повехнала, съсипана и не на себе си. Доста по-възрастната от нея естрадна прима Йорданка Христова я засенчваше по визия и излъчване многократно. Затова джаз примата и актриса Камелия Тодорова поискала отново да по възвърне отминалата си хубост и решила да даде хонорара си от сеирджийското предаване до лев за оправяне на лицето си. Певицата желае материалите и интервенциите, които ще използва да бъдат от най-високо качество и затова нямала да пожали спечелените в шоуто средства.

Според клюката обаче Кеми Тодороф страда от болест на ставите и костите – коксартроза и заради това донякъде изглежда съсипана и измъчена. Заболяването певицата е получила преди десетина години и болките са огромни. Камелия Тодорова обаче не желае да легне под ножа за смяна на ставата и затова се „лекувала” с две чаши уиски на ден. Близките й обаче са силно притеснени от този й начин на лечение, който й развива силна зависимост към спиртната напитка. Но изпълнителката на „Не ме гледай така, момче” не иска да чуе за лекарства, а още по-малко за хирургическа интервенция, затова продължава със самолечението си.