Ирена Милянкова ще остане буквално на улицата, мафиотът отказва да я издържаИрена Милянкова е била обект на домашно насилие, траела си е заради децата

Ирена Милянкова ще остане на улицата след развода си с Росен Чолов-Чолата. Манекенката, която се пробва да се изявява и като актриса, ще остане буквално без нищо след края на брака си с мафиота. Причината е категоричния отказ на все още законния й съпруг да се грижи за нея и да й дава издръжка след като двамата престанат да бъдат семейство.

[caption id="attachment_424436" align="alignright" width="300"]Ирена Милянкова Ирена Милянкова[/caption]

Близки до Чолата разкриват, че той със сигурност ще продължи да праща пари за четирите си деца, но нищо повече. Бизнесменът бил категоричен, че Ирена Милянкова ще трябва да си намери работа и да започне сама да си изкарва парите. Това е и причината манекенката от няколко седмици да се препитава като продавачка. Посетителите в столичен мол били шашардисани да видят младата жена да се изявява като продавачка в магазин за чанти, портмонета и колани.

Това е поредното доказателство, че между нея и съпругът й нещата явно са приключили. Причината за краха на семейните им отношения се оказа повече от неочаквана. Близки до Ирена Милянкова издадоха, че в продължение на години тя е бил обект на домашно насилие от страна на съпруга си. Манекенката обаче упорито си мълчала, в името на четирите им деца.

Чолов редовно я пердашел, а изблиците му били най-често в резултат на болезнената му ревност. Бизнесменът постоянно страдал от параноя, че Милянкова му слага рога. Съпругата му се опитвала да го укроти и да си трае, за да запази семейството им, научиха от hotarena.net. В един момент обаче й дошло до гуша и подала молба за развод, за успокоение на всичките си близки.