Николай Бареков омекна, само и само да се докопа до власттаНиколай Бареков е готов да преговаря дори и с ДПС и Атака

Николай Бареков внезапно омекна след резултатите от вота на хората вчера. Лидерът на България без цензура, който не спираше да плюе по Бойко Борисов и партията му ГЕРБ, наричайки ги с всевъзможни обидни имена, изведнъж смени посоката на думите си. След като видя, че макар да е събрал достатъчно подкрепа, за да влезе в Парламента, е все още много далеч от водещите позиции, Николай Бареков реши да се подмазва на победителите. Само и само да успее да се докопа до власт.

[caption id="attachment_424430" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков[/caption]

Журналистът оповести, че е готов да преговаря с всяка една партия, която поиска това. За да не изглежда съвсем отчаяно обаче, посланието му беше поставено с условие, а именно всички преговори да са максимално прозрачни и да се случват пред представители на медиите, за да се знае какво се обсъжда. Стремежът на Николай Бареков към властта е толкова голям, че той е готов да преговаря и с Бойко Борисов, който плюеше до вчера, с лидера на ДПС Лютви Местан, срещу чиито избиратели се обяви и дори с Атака и националиста Волен Сидеров.

Специалисти са категорични, че изказаното желание за преговори от страна на журналиста, показва само едно - готовността му да се коалира с която и да е партия, която поиска това. Естествено, Николай Бареков се опита да замаскира това си желание като загриженост за страната и за избирателите. Бившият директор на ТВ7 заяви, че било крайно време политиците да се смирят и да започнат да мислят повече за хората в България.

Друг е въпросът, че не е много сигурно дали репортерът щеше да бъде толкова смирен и отворен към преговори с другите и особено с ГЕРБ, ако по някаква случайност беше взел повече гласове на вота вчера, коментират гневни избиратели, видяха от vsekiden.com. Николай Бареков заяви още, че са нужни спешни реформи в областта а здравеопазването, икономиката и енергетиката.