Слави Трифонов е наредил на Мартина да напусне екипа му

Слави Трифонов се намира в изключително труден момент в личен план.

Той преживява поредната тежка лична драма. Мълвата носи, че шоуменът се е разделил с изгората си Мартина Огнянова, с която имаше връзка повече от четири години. Оказва се обаче, че любовта между него и балерината от „Магаданс” вече е в миналото, пише „Всеки ден”.

[caption id="attachment_424403" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов е наредил на Мартина да напусне екипа му Слави Трифонов е наредил на Мартина да напусне екипа му[/caption]

Запознати разкриват, че отношенията помежду им са обтегнати до такава степен, че Слави Трифонов, който е продуцент на „Шоуто на Слави” е помолил Мартина да напусне екипа на предаването и да си търси нова реализация извън bTV и фирмата му „Седем осми”. Не е ясно как двойката е успяла да разбие мечтите за дете и луксозен семеен уют на пух и прах. През последните дни насам Мартина Огнянова посещава неколкократно офиса на фирмата, който се намира в административната сграда на НДК. Припомняме, че любовта между Слави Трифонов и Мартина пламна през 2010 година напук на наложените от него правила – никакви връзки между хората от екипа на шоуто. Слави Трифонов въведе тази наредба заради провалилите се с гръм и трясък връзки на емоционално нестабилния басист Георги Милчев-Годжи с няколко от примабалерините на балета на шоуто.

Очевидно до краха на връзката на Слави Трифонов с Мартина се е стигнало, след като шоуменът така и не е успял да преглътне факта, че Борис Солтарийски е въртял тайна любов с изгората му (разбира се преди началото на връзката им). Веднага след като научил какви ги вършат зад гърба му, Слави Трифонов наредил безапелационно на палавия врачанин да се раздели моментално с танцьорката. Не след дълго време обаче, шоуменът сам пада в нежните „лапи” на Мартина. Хора от екипа на Слави Трифонов шушукат, че връзката между изгората му и Борис Солтарийски не била прекратена окончателно до момента, в който певеца сключи брак и стана родител. Предполага се, че в раздялата на Слави и Мартина е намесен и трети човек, пише vsekiden.com.