Ето как се справих с моята алкохолна зависимост!

Гласувайте за статията

Аз съм най-обикновен човек, който дълго време се опитваше да се справи с алкохолна зависимост и проблемите в живота

живот

Ето как се справих с моята алкохолна зависимост!

Казвам се Герасим и съм от Монтана. Сега живея в София, защото тук работя и имам възможност да се грижа за семейството ми. Много имам да разправям за моите патила, но ще се въздържа – не толкова да не ставам за резил, а за да кажа най-важното. А важното е само едно – как победих упоритата алкохолна зависимост. Справих се с този лош порок благодарение на моята жена, която нито за миг не е преставала да ми вярва и да прави всичко, което ѝ е по силите. Аз съм обикновен човек, тя – също, но когато стане дума за подкрепа, моята жена е по-силна.

Много трябваше да се потрудя, за да станат тези 7 месеца без алкохол реалност. Жена ми ми е давала известно време, без мое знание, капките Алкофитал , които предизвикват непоносимост към алкохола. След това аз намерих шишенцето с капките, които са и за алкохолна зависимост, и я питах какво е това. Тя ми каза и аз се замислих дали пък не е по-добре да направя така че да не я тревожа повече. Може би успеха ми през тези месеци се дължи и на това, че аз вътрешно бях стигнал до убеждението да спра да пия. Все някога трябваше да настъпи и този момент. Може да е малко късно, че съм вече на 40 и кусур години, но поне остатъка от живота ще си го изживея както трябва.

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар