Юксел Кадриев изуми колегите си

Юксел Кадриев надмина по суета дори дамите в бТВ. Скандалният тв водещ е обсебен от идеята, че трябва да изглежда перфектно. Той прави всичко възможно да прикрие не само побелелите си коси, но и бръчките, чието появяване е неизбежно.

Юксел Кадриев пръска луди пари за разкрасителни процедури, които са присъщи на дамите. Освен, че тв водещият залага на все по-тъмни тонове при боядисването на косата си, той посещава редовно козметични центрове, където се подлага на най-различни подмладяващи процедури. Юксел Кадриев надмина по суета дори Лили Иванова.

Той не излиза без пудра на лицето не само, когато се появява в ефир, но и в ежедневието си. Манията му да се пудри изуми колегите и приятелите му. Въпреки, че не го разбират, повечето от тях вече са свикнали със странното увлечение на Юксел Кадриев по козметичните продукти и манипулации.

[caption id="attachment_424364" align="alignright" width="300"]Юксел Кадриев Юксел Кадриев надмина по суета дори Лили Иванова[/caption]

Колегите му коментират, че вече е заприличал на сфинкс с постоянното пудрене на лицето си. Въпреки коментарите, Юксел Кадрие не се отказва от манията си гладка кожа и продължава да се пудри.

Очевидно тв водещият не е много загрижен за коментарите на колегите си в бТВ. В момента освен върху външния си вид, той се е съсредоточил и върху чистенето на имиджа. Откакто бившата му съпруга Бонка извади на показ кирливите му ризи, Юксел Кадриев се чуди как да изчисти името си.

В момента водещият на новите по бТВ  трепери от страх заради участието на Евгени Минчев във ВИП Брадър. Въпреки, че бившият му все още не е проговорил за него в Къщата, има вероятност това да се случи всеки момент.

Определено това, което Евгени Минчев има да каже за Юксел Кадриев няма да се отрази никак добре на кариерата. Откакто Венелин Петков е шеф на новините, гледа всяка постъпка на Юксел Кадриев под лупа и нападките му към водещия на новините не закъсняват след всяка негова изцепка, пише Хот арена.