Както повечето участници във формата, така и Кали е влязла вътре с определена цел

Излезе наяве истинската причина, поради която фолк певицата Кали е влязла в Къщата на ВИП Брадър. Оказа се, че в основата на това стои договорка с приятеля й Влади, от когото е третият й син. Изпълнителката никога не се хвалила, че има богати приятели. За разлика от повечето си колежки Кали предпочита сама да вади парите и не разчита на мъжете до себе си.

По всичко личи, че в момента тя издържа семейството си, но въпреки това нито веднъж не се е оплакала и не коментира този факт. Дори след скандалната си раздяла с богаташа Краус, Кали не задържа нито един от подаръците му. Фолкаджийката върна на бившия си джипа, който й беше подарил, както и останалите му подаръци.

[caption id="attachment_424345" align="alignright" width="300"]Кали Кали вдига сватба с парите от ВИП Брадър[/caption]

Въпреки, че Краус е баща на втория й син, Кали не задържа нищо от него и за пореден път доказа, че не е меркатилна.

Влади не може да се похвали с финансовите възможности на Краус. По всичко личи, че той е съвсем обикновен човек. Напук на спекулациите, че Влади и Кали се разделят, двамата решиха след излизането на изпълнителката от ВИП Брадър да узаконят връзката си, научи "24 часа".

Това е и причината Кали да приеме предложението за участие във формата. Певицата има планове с хонорара, който ще вземе да вдигне сватба с Влади. В случай, че спечели голямата награда, намерението й ще се реализира още по-лесно.

По всичко личи, че тя е мъжът у дома и осигурява прехраната на семейството си.

Докато беше бременна с третия си син, Кали до последно работи, въпреки че това застрашаваше живота на плода в утробата й. Всеизвестен е фактът, че в нощните заведения не се спазва забраната за тютюнопушене, пише Хот арена.