Столичанин разбуни духовете в днешния ден на изборите

Столичанин взриви обществото това, което направи в деня на изборите. Младият мъж, живеещ в столичния квартал "Надежда" изрази по нестандартен и циничен начин отношението си към си към тези, в чиито ръце е властта. Скандалната му постъпка взриви интернет пространството. Софиянецът запечата "подвига" си на своя мобилен телефон.Той снима изборната си бюлетина преди да я пусне в урната.

Възмутеният мъж от системата на управление предпочете да изрази отношението си към нея с рисунка, отколкото да даде гласа за определена политическа сила. Той нарисува на бюлетината си атрибута, за чието жестомимическо изобразяване използваме жест със средния пръст на ръцете си.

[caption id="attachment_424329" align="alignright" width="300"]изборите Столичанин втрещи България в деня на изборите[/caption]

Столичанинът, който не крие гордостта от постъпката си, заяви, че по този начин е упражнил правото си на глас в деня на изборите, пише ПИК. Той заяви, че това е неговият начин да изрази отношението си към цялата сган, която тъпче народа ни в продължение на години.

Младият софиянец пише още, че е убеден, че чрез постъпката си ще си навлече много негативни коментари и може би повечето от критиците му ще изразят мнение, че заради отношението на такива като него, страната ни е в това тежко положение. Въпреки негативите, гражданинът е убеден, че това е правилният начин да изрази отношението си към всичко, което се случва в страната ни.

Възмутеният гражданин сподели, че не за пръв път гласува по този начин. Той сподели, че е гласувал по същия начин и на миналите избори, които се състояха май месец тази година.

Този столичанин не е единственият гражданин, нарушил установените правила за правилно гласуване. Възрастен мъж от Стара Загора скъса бюлетината си на парчета в тъмната стаичка под предлог, че си е забравил очилата, след което направи опит да я изнесе от секцията.