Мария Игнатова и Димитър Рачков втрещиха всички на рождения й ден!

Тежката истина за любимците на България Мария Игнатова и Димитър Рачков лъсна и то не кога да е, а навръх рождения ден на чаровницата. Мария Игнатова празнуваше с пищно парти в столичен клуб и видимо се забавляваше на макс, въпреки че от половинката й Димитър Рачков нямаше и следа. Това разкриха присъстващи на купона, категорични, че това е краят помежду им.

Сред гостите на купона на Мария Игнатова бил и младият служител от техническия отдел на шоуто "Х Фактор", с когото красивата блондинка от известно време поддържала връзка за забавление. Младежът постоянно се умилквал на рожденичката, а нейното поведение към него пред очите на всички, било повече от многозначително.

[caption id="attachment_424318" align="alignright" width="253"]Мария Игнатова Мария Игнатова не празнува рождения си ден с Димитър Рачков[/caption]

Благоверният на Мария Игнатова Димитър Рачков се появил на партито едва в края му, само за да откара водещата у дома им. Което дало на всички да разберат, че двамата още живият заедно, но не като семейство, а по-скоро като съквартиранти.

"Димитър Рачков пристигна на купона, но изобщо не се включи в него. Лицето му бе тъжно и умислено, и дори не пожела да изпие и една чаша. Той кимна на Мария Игнатова, попита я дали е готова да се прибират, а после двамата излязоха от заведението буквално като непознати - просто вървяха в посока към автомобила и дори не си говореха", разказват очевидци на станалото.

Това потвърждава разкритието, че Мария Игнатова и Димитър Рачков от доста време имат така наречената отворена връзка в брака, досущ като Жени Калканджиева и Стефан Манов - Тачо. При тях тя завърши със скандал с бившата любовница Зорница Линдарева и резил пред очите на цяла България. Но явно Мария Игнатова и Димитър Рачков вървят по техните стъпки.

Със сигурност обаче свободния им брак не се дължи на решение от страна на Димитър Рачков. Водещият от "Господари на ефира" още бил силно влюбен в Мария Игнатова и видимо се тормозел от промяната в поведението й. Чувствал, че я губи, но бил безсилен да промени нещата.

"Димитър е крайно чувствителен човек и това дори провокира идеята му да напусне Нова телевизия, за да не бъде до Мария Игнатова, ако тя в крайна сметка се изнесе от дома им. Слава Богу, успяха да го разубедят, но това положение между двамата го убива. Дано Мария се вразуми най-после", коментират познати на Мария Игнатова и Димитър Рачков.