Свърши се: Животът на Ирена Милянкова се срина!

Свърши се: Животът на Ирена Милянкова се срина!
5 (100%) 1 vote

Ирена Милянкова остава сама, с четирите си деца и без пари!

Бракът на Ирена Милянкова с Росен Чолов – Чолата приключи окончателно. Манекенката напусна съпруга си окончателно след 14 години съвместен живот, придружен от редица драми и скандали. В крайна сметка Ирена Милянкова реши да сложи край на всичко и да си тръгне. Но животът й се срина тотално – с четири деца и без пари красавицата плакала пред приятели, а тревогата й е огромна.

Припомняме, че мъжът й Росен Чолов бе обвинен в склоняване на манекенки към най-старата професия и бе арестуван за това. На всичко отгоре двамата с Ирена Милянкова имаха големи проблеми в брака си, които почти съсипаха красавицата. Днес тя вече е свободна, но бъдещето й е поставено на карта.

Ирена Милянкова

Ирена Милянкова е изпаднала в тежка психическа криза

„Ирена Милянкова е умна и интелигентна жена, но чувствата лесно могат да те подведат и да объркат целия ти живот. Сега тя е страшно притеснена – най-вече, защото ще трябва да обясни на децата си за раздялата с татко им, както и всички обвинения срещу семейството им. А също така и да намери начин да продължи да се издържа и да издържа отрочетата си, което няма да е никак лесно“, коментират близки на Ирена Милянкова.

Оказва се, че Росен Чолов бил бесен от решението й да го напусне и заплашил, че ще я остави без пукната пара. Чолата щял да се грижи само за издръжката на своите деца, но не и на Ирена Милянкова като заплашил да я съсипе ако трябва.

Преди по-малко от месец гръмна новината, че Ирена Милянкова е станала продавачка в скъп магазин в столицата, само и само да успее да се прехранва. Заплатата й обаче не е повече от 700-800 лева, които са крайно недостатъчни за дори що-годе нормален начин на живот.

„С лукса на Ирена Милянкова е свършено, но тя се надява поне да успее да спаси работата си. Това също ще е трудно, защото тя през живота си не е работила такова нещо и вече имаше няколко забележки от страна на собствениците на магазина. Те са й близки приятели и затова й подадоха ръка, но няма да търпят ако не успее да се справи със задачите си“, клатят глави приятели на Ирена Милянкова, която била изпаднала в тежък душевен срив.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Свърши се: Животът на Ирена Милянкова се срина!”

  1. lila

    окт. 05. 2014

    Колко ли куха лейка и лишена от елементарното чувство на ГНУС трябва да си, за да се хванеш с подобен рапон??? Сигурно е наистина много зле да си родена в глухата провинция, но това е извън човешките възприятия. С вид на селския идиот, че и сводник. Ебаси!Тая требва да черпи яко, че се отървала! Макар че да гледаш деца с вида на тоя си е бая изтезание!

  2. Таня

    окт. 05. 2014

    О, не бъдете наивини. Разделят се, за да спасят имоти-пари и т.н.

Добавете коментар