Ели Гигова била подлагана на непрестанен тормоз

Наследницата на оръжейния бос Николай Гигов – Ели Гигова разкри една от личните си драми.

Тя разказва, че далеч не е имала толкоз розово детство, колкото всички смятат. Ели Гигова разбира се не отрича, че е израснала в разкош, но пък за сметка на това отрано е претърпяла челен сблъсък с жестокостта, на която са способни хората. В училище Ели Гигова непрестанно била подлагана на тормоз от страна на съучениците си именно заради положението на родителя й Николай Гигов. Футболните запалянковци в училище често изсипвали гнева си върху Ели Гигова.

[caption id="attachment_424301" align="alignright" width="300"]Ели Гигова била подлагана на непрестанен тормоз Ели Гигова била подлагана на непрестанен тормоз[/caption]

Единствената й вина за това бил фактът, че баща й е бил президент на Локо (София). В един момент обаче й писнало да си изкарват незаслужено гнева върху нея и решила, че ще прояви характер и няма да се остави да я мачкат. В крайна сметка, непрестанният тормоз, който упражнявали съучениците на Ели Гигова върху нея калил характера й.

Междувременно стана ясно, че най-висока е избирателна активност до момента в България не е къде да е, а в къщата на „ВИП Брадър”. От Нова тв обявиха, че 80 процента от съквартирантите са били извозени до изборните секции, за да гласуват. Двама от съквартирантите обаче категорично отказали да гласуват. На излизане от къщата на „ВИП Брадър” Тити Папазов обяви, че само двама от ВИП-овете в къщата категорично са отказали да упражнят правото си на вот и допълни, че няма да издаде имената им. Той бе категоричен, че за да има стабилност в страната ни и да се сложи край на всички политически експерименти, трябва да се гласува, но пък не може да се сърди на тези, които не го правят.

За разлика от Тити Папазов обаче от Нова тв издадоха имената на двамата съквартиранти, които са отказали да гласуват. Това са скандалната моделка Зорница Линдарева и паркетният лъв Евгени Минчев, пише pik.bg.