Албена Вулева се е ровела по кофите за боклук, призна самата тяАлбена Вулева се молела на непознати хора да й дадат цигара

Албена Вулева е пушела фасове от кофите за боклук! Скандалната водеща доста често е трябвало да рови в кофите за боклук в миналото си, а причината за това не е глад. Сигнално жълтата репортерка се ровила в отпадъците на хората, за да събира фасове и недоизпушени угарки от цигари. Скандалното признание дойде от самата Албена Вулева.

[caption id="attachment_424314" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Албена Вулева[/caption]

Пред съквартирантите си в Къщата на ВИП Брадър блондинката разкри, че в миналото си е събирала фасовете на хората, за да ги доизпуши тя самата, тласкана от болезнената си зависимост към цигарите и никотина.

Журналистката, известна с хапливите си коментари и остър език, не се посвени да си признае, че е била изключително щастлива, когато е успявала да открие недопушена цигарена угарка. Тогава настоящата участничка си занасяла находките си вкъщи, дезинфекцирала ги и си ги изпушвала, научиха от Агенция ПИК.

Това далеч не е всичко, което Албена Вулева е правила, за да задоволи никотиновия си глад. Най-малкият резил от всички е бил да спира непознати хора, за да ги моли за цигари. За нейно щастие обаче повечето се оказвали отзивчиви и й давали.

Друго, което пристрастената към никотина водеща е правила, за да задоволи глада си, е да става посред нощ в три часа и то насред зимата и да обикаля по тъмни улици, без никакво осветление, само и само да намери денонощен магазин.

Явно обаче блондинката е успяла да преодолее вредния си порок, тъй като в Къщата на ВИП Брадър изобщо не се обажда за цигари и не прави скандали от липсата им. За разлика от Жени Калканджиева, която вдигна жесток скандал заради факта, че няма достатъчно цигари и алкохол за нея. И вместо това съквартирантите искат да поръчват ориз и картофи, за да имат храна.