Кали няма никакъв проблем да изостави бащата и на третото си дете, както постъпи с първите двамаКали не се смущава от факта, че трите й деца са от трима различни мъже

Кали се кани да зареже и третия си мъж Влади! Певицата, която не изпитва грам смущение от факта, че трите й деца са от трима различни мъже, е категорична, че в момента, в който спре да изпитва привличане към туроператора, ще го изостави. Нищо, че от него е третият й син - невръстния Сашко. Чалгаджийката не крие, че за момента се чувства щастлива с третия мъж, от когото ражда дете. Но в момента, в който усети, че не се чувства ок във връзката им, просто ще си тръгне.

[caption id="attachment_424296" align="alignright" width="242"]Кали няма скрупули да зареже и третия си мъж Кали няма скрупули да зареже и третия си мъж[/caption]

Както е направила и в предишните си отношения, с татковците на другите си двама сина. Както знаете, преди да се загаджи с Влади, Кали имаше дългогодишна връзка с Антон Краус, сина на бившия министър на транспорта Вилхем Краус. Двамата са заедно от 2008 година и имат син Марк.

Отношенията им са толкова сериозни, че Краус дори няколко пъти предлагал на певицата. Влюбеният мъж не спира да обсипва чалгаджийката с подаръци и внимание. Това обаче не било достатъчно за шавливата Кали, която не се поколебава да сложи рога на министерския син. При това по време на почивка на морето, на която двамата отишли заедно!

Това се случило през 2013 година, в Поморие, където Кали и Краус решават да прекарат лятната си ваканция. Там окачествената от Евгени Минчев като треторазрядна певица Кали среща Владии и слага рога на Антон. Който пък, научил за грозната й постъпка, я зарязва и си взема всички подаръци, в това число и луксозния джип.

Първият син на Кали пък се казва Георги и е роден през 2000 година. Певицата упорито отказва да разкрие кой е баща, а слуховете в светското пространство са, че изпълнителката пази тайната, тъй като малкият Жорко е наследник не на кого да е, а на покойния Георги Илиев.