Димитър Бербатов настоява брат му да се разведе с жена сиДимитър Бербатов е поставил тежък ултиматум към малкия си брат

Димитър Бербатов е поставил тежък ултиматум пред брат си Асен. Един от най-добрите български футболисти в последните години не спирал да настоява малкият му брат да се разведе с жена си Димитричка, тъй като тя му влияела изключително лошо и го дърпала по лош път.

[caption id="attachment_424286" align="alignright" width="300"]Димитър Бербатов се мъчи да раздели брат си и жена му Димитър Бербатов се мъчи да раздели брат си и жена му[/caption]

Причината за недоволството на Димитър Бербатов е фактът, че Мима Улава, както е известна снаха му в Благоевград, е братовчедка на един от най-големите дилъри на дрога в града. И именно тя стои в основата на "кариерата" на съпруга си в този бранш.

Публична тайна в Благоевград е, че точно Димитричка набутала мъжа си в бизнеса. Вследствие на което Асен Бербатов е затънал до шията в проблеми с родното правосъдие след като няколко пъти беше спипван с дрога.

Този факт притеснявал сериозно Димитър Бербатов. От една страна футболистът бил загрижен, че малкият му брат ще влезе в затвора, от друга се тревожел и за доброто име на семейството си, които с всеки изминал ден се разваляло заради действията и имиджа на снаха му.

Затова нападателят на Монако поставил пред брат си ултиматум да се разведе с жена си или му спира парите. Митко бил толкова бесен, че по време на последната си визита в България дори не се обадил на Асен. Изглежда обаче засега заплахите му не дават резултат, тъй като Асен и Димитричка продължават да си висят всеки ден по кафетата в Благоевград, видяха от vsekiden.com.

"По нищо не изглежда да готвят развод, а именно тя му съсипа бъдещето", цъкат с език местните.