Мис Джуки се изгаври с Лудогорец: Жалки българи!

Мис Джуки се изгаври с Лудогорец: Жалки българи!
5 (100%) 1 vote

Мис Джуки побесня, че феновете освиркваха любимеца й Роналдо

Мис Джуки се оля в напъните си да защитава любимците си от Реал Мадрид

Мис Джуки Габриела Радославова се оля жестоко! Госпожицата, която и без това не дава вид на особено интелигентна, напълно затвърди мнението на хората като се изцепи безобразно по отношение на срещата между Реал Мадрид и Лудогорец. Прекалено тунингованата Радославова се изгаври брутално със загубата на българския отбор. Която на всичкото отгоре не беше и заслужена.

Мис Джуки се оля

Мис Джуки се оля

Това обаче ни най-малко не интересува Мис Джуки, която беше възмутена единствено от негативното отношение на публиката към любимеца й Кристиано Роналдо. Габриела вънегодува, че целият стадион е освирквал футболиста, който не се запомни с нищо друго в мача освен със симулацията си, след която дадоха измислена дузпа за отбора му.

Естествено, гневната публика реагира незабавно и започна бурно да освирква Роналдо и да крещи името на най-големия му съперник – Лео Меси. Това провокира Мис Джуки и тя изнесе гневна тирада в профила си във Фейсбук, насочена както срещу Лудогорец, така и срещу целокупния български народ. В посланието си очевидно самозабравилата се госпожица не само, че използва доста нецензурен език, ами и нарича българите прост и жалък народ.

„Толкова сте жалки, Роналдо и плюнката не би си хвърлил по вас“, беснее нарочилата се за звезда Мис Джуки.
Естествено, думите й разгневиха онлайн потребителите, които недоумяват как е възможно една българка да плюе така срещу собствения си народ и отбор, само и само да защити някакъв чужденец. „Никой не може да ме задължи да подкрепям български отбор срещу Реал, те са ми любимия отбор. Дори и национална кауза да е, аз пак няма да подкрепя Лудогорец“, запени се блондинката, видяха от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар